Bertel O. Steen Industri

Bertel O. Steen Industri AS med datterselskaper består av forretningsområdene Marine motorleveranser, Sikkerhetsleveranser og Militære leveranser.

Området Marine motorleveranser representerer salg og service av fremdriftsmotorer og generatorsett, hovedsakelig til maritime fartøy. Sikkerhetsleveranser leverer sikkerhetsprodukter og tekniske løsninger til det profesjonelle sikkerhetsmarkedet. Området for Militære leveranser, inkludert produkter og spesialkjøretøy, leverer i all hovedsak til Forsvaret og Politiet. I tillegg opererer Bertel O. Steen Industri som agent ved større forsvarsinvesteringer.

Bertel O. Steen Teknikk

Bertel O. Steen Teknikks fokusområder er marine- og offshoresektoren. Her finnes det et stort potensial og mange utfordringer. Det primære virksomhetsområdet er import og distribusjon av MTU-motorer i hovedsak levert til katamaranferger.

Selskapet tilvirker og leverer også generatorsett til blant annet et større skipsbyggingsprosjekt i Dubai. På ettermarkedssiden har selskapet store serviceoppdrag og utfører reparasjoner på maskineri som står offshore.

Bertel O. Steen Spesialkjøretøy

Bertel O. Steen Spesialkjøretøy AS har rammeavtaler blant annet med Politiets data- og materiell tjeneste som omfatter levering av modellene Mercedes-Benz Sprinter og Mercedes-Benz Vito.

DSG Systems

DSG Systemser en leverandør og systemintegrator med spesialkom­petanse innen sikkerhetsløsninger til det profesjonelle markedet. Nedslagsfeltet er både nasjonalt og nordisk. Enheten betjener mange store norske selskaper, private som offentlige/statlige.

Etter lanseringen av selskapets nye produkt, Selvbetjent BagDrop har løsningen blitt installert både ved Oslo airport Gardermoen, ved Arlanda og i Helsinki. I 2013 har man også valgt løsningen til flyplassen i København. Selskapet har store planer med produktet i Europa.

Bertel O. Steen Defence & Security AS

Selskapet representerer noen av de største agenturene innenfor militære leveranser i Norge og arbeider tett med utenlandske produsenter innen et bredt spekter av kritiske forsyninger til Forsvaret og Politiet. Eksempler på store og viktige militære prosjekter som selskapet jobber med, er leveranse av HK416 som er Forsvarets nye standardvåpen, nye Leopard stridsvogner, nye luftvern missilsystemer og fremtidige U-båtanskaffelser.

Selskapet leverer også gummibelter fra Soucy International Inc. og etterspørselen har økt kraftig fra flere land som vurderer å innføre denne teknologien. Potensialet i dette segmentet er meget stort.

I tillegg har selskapet opparbeidet seg en posisjon innen high-end lysprodukter til blant annet brann/redning og sportsmarkedet, og har også en løpende rammeavtale med Politiet for leveranse av lysutstyr til eksempelvis politibiler og åstedsbelysning. Bertel O. Steen Defence & Security satser også internasjonalt med utvalgte produkter til militær- og politimarkedet.

Bertel O. Steen teknikk

DSG Systems