Hopp til hovedinnhold
Opelforhandler foran bilrekke

Opel Mokka-e: – Med denne bilen får du mer enn du betaler for

18.11.2022

Opel har ikke for vane å produsere de mest oppsiktsvekkende bilene, men med den elektriske crossoveren Opel Mokka-e har tyskerne skapt en elbil som fortjener og forventer oppmerksomhet, både for utseende, pris og funksjonalitet.

Mye elbil for pengene

– Med denne bilen får du enkelt og greit veldig mye bil for pengene, og jeg vil gå så langt som å si at du får mer enn du betaler for, sier Jonas Solberg, selger for Opel hos Bertel O. Steen Asker og Bærum.

Solberg kjenner både bilmarkedet generelt, og Opel spesielt, svært godt. Han er ikke i tvil om at Opel nå har tatt et stort steg i riktig retning, og produsert en bil midt i blinken for det norske markedet og deg som ønsker en tøff, allsidig og godt utstyrt bil, uten at det går for hardt ut over lommeboken.

– Fordelen med denne bilen er at du får veldig mye utstyr til en svært hyggelig pris, spesielt nå som vi har kampanje på topputgaven Ultimate, sier Solberg.

Se vår kampanjepris på Mokka-e Ultimate. (Vinterhjul er som alltid inkludert i våre annonserte priser).

Høy bakkeklaring og god rekkevidde

Til tross for at Opel Mokka-e i hovedsak har blitt markedsført som en optimal bybil for folk på farten som ønsker å kjøre økonomisk og miljøvennlig, gjør den seg absolutt ikke bort i mer landlige omgivelser.

Mokka-e kan skilte med en bakkeklaring på hele 19,4 cm, som er helt på nivå med – og i mange tilfeller høyere enn – de fleste fullverdige SUV-er. Med en rekkevidde på inntil 322 km (WLTP), bør heller ikke den sagnomsuste rekkeviddeangsten være et hinder for litt lengre turer på fjellet eller langs kysten.

– Jeg skjønner hvorfor den er markedsført som en perfekt bybil, for det er jeg helt enig i at den er, basert på størrelse, anvendelighet og utseende. Men jeg mener at det ene ikke trenger å utelukke det andre, og den egner seg også svært godt til lengre turer under mer krevende forhold, sier Solberg.

Klikk her for å få tilbud og bestille prøvekjøring av Mokka-e.

Testvinner og gode omtaler

Til å være en kompaktbil i den rimeligere prisklassen fremstår Opel Mokka-e som en meget god bil. Høyt utstyrsnivå, god bakkeklaring, godt med plass og et oppsiktsvekkende utseende bør være nok til å tilfredsstille de fleste behov.

Da VG testet bilen trillet de terningkast 5, mens Nettavisens biltester konkluderte med at «det er virkelig mye utstyr for alle pengene» i Mokka-e.

Den gjeveste utmerkelsen kom nok likevel i form av den tyske Golden Steeringwheel-prisen, der Mokka-e stakk av med seieren i kategorien «Beste bil under 25.000 euro i Tyskland» i 2021.

Få tilbud og bestill prøvekjøring av Opel Mokka-e her.