• Bilde av mekaniker som utfører service

  Er bilen din over 5 år gammel? Da kan du gjøre et priskupp med vår fastpris på liten service.

  Les mer
 • Har du en Mercedes-Benz eller Peugeot som er eldre enn 5 år, og bor i Bergen? Nå kan du gjøre et priskupp.

  Les mer
 • Har du Mercedes-Benz eller Peugeot som er eldre enn 5 år, og bor i Mjøs-regionen? Nå kan du gjøre et priskupp.

  Les mer
 • Bilde av mekaniker som utfører service

  Alt du bør vite om EU-kontroll

  EU-kontroll eller EU-godkjenning er en obligatorisk kontroll som alle biler må gjennom. Den skal sikre en trygg og miljøvennlig bilpark. Her finner du svar på når bilen skal på EU-kontroll, samt gode råd til når bilen skal til EU-kontroll.

  Les mer
 • Bilde av mekaniker som utfører service

  Verdt å vite om service på bil

  Vi anbefaler alle våre kunder å levere bilen regelmessig inn til service. På den måten unngår du blant annet større reparasjoner og dyrere utgifter lenger ned i veien.

  Les mer
 • dame som venter på veihjelp etter skade på bilen

  Bilskade og skadetaksering på bil

  Har du fått skade på bilen som dekkes av forsikringen din skal bilen til skadetaksering før reparasjon utføres. Våre skadeverksteder tilbyr skadetaksering. Du kan bestille time online.

  Les mer
 • Dekkhotell hos Bertel O. Steen

  Hvordan var det med piggdekkreglene igjen?

  I Norge er det forbudt å bruke piggdekk fra første mandag etter påske og frem til 1. november. Unntaket er de tre nordligste fylkene der datoen er fra 1. mai til 15. oktober. Men det fins unntak til reglene.

  Les mer
 • Vinterlandskap i Norge

  Alt du trenger å vite om vinterdekk

  Som sjåfør må du til enhver tid sikre at dekkene dine er tilpasset føret du kjører på slik at du har nødvendig veigrep. Det kan bli både farlig og dyrt å ikke bytte til vinterdekk i tide.

  Les mer
 • bilde av mekaniker som foretar hjulskift

  Tid for dekkskift?

  Er det på tide å bytte dekk på bilen? Vi utvider våre åpningstider i sesonger hvor det er aktuelt med dekkskift slik at du kan være sikker på å få skiftet dekk på bilen din. Ønsker du å gjøre det selv finner du vår trinnvis guide til å bytte dekk herunder.

  Les mer
 • Mann på dekkhotell

  Dekkhotell og korrekt lagring av dekk

  Dekk er ferskvare. Og dekk som oppbevares riktig varer lenger. Har du begrenset med plass hjemme kan du oppbevare dekkene dine på dekkhotell. Har du dekkhotell hos oss får du dekkskift inkludert i prisen.

  Les mer
 • bilde av steinsprut på frontrute

  Reparasjon av steinsprut og sprekk i frontrute

  Har du fått steinsprang eller sprekk i frontrute? Ikke vent for lenge med å fikse den. Da kan skaden fort bli mye større.

  Les mer
 • mann og jente ved bilsete i bil

  Slik sikrer du barna riktig i bilen

  I 2019 omkom ingen barn i trafikken i Norge og antall skadede barn holder seg heldigvis på et lavt nivå. Det viktigste du kan gjøre for å sikre barnet ditt er å feste barnesetet riktig. I tillegg bør du alltid kjøre etter forholdene og overholde fartsgrensene.

  Les mer
 • bilde av hund i bil modell Kia Stonic

  Slik sikrer du hunden i bilen

  Har du ofte med deg hunden på kjøretur? Da bør du vite litt om hvordan du reiser trygt. Her får du svar på det du lurer på og gode råd om hvordan du best sikrer din beste venn i bilen.

  Les mer
 • Mercedes-Benz EQC

  Mercedes-Benz EQC

  Gratulerer med din nye bil, håper du blir kjempefornøyd! Vi har laget en kort introduksjonsfilm til Mercedes-Benz EQC, slik at du kan bli bedre kjent med noen av bilens viktige funksjoner.

  Les mer
 • to kvinner med handleposer ved bagasjerom

  Pass på! Jula er høysesong for bulker

  Jula er høysesong for kos og god stemning, men også den tiden på året der mange nordmenn bulker og skader bilen i trafikken. Ikke la julestresset koste deg dyrt. Her er våre råd til deg.

  Les mer