Elbilguiden: Alt du trenger å vite om elbil

Vurderer du å kjøpe ny elbil eller har du akkurat kjøpt en? Vi har samlet alt du trenger å vite om lading av elbil, rekkevidde, leasing og modeller på et sted.

 • Utsikt til vinterlandskap fra bil

  Slik når du lengre på vinterføre med elbil

  Vinterkulda kan by på utfordringer for elbileiere, men det behøver ikke ha så mye å si om du planlegger litt. Her finner du noen gode råd til hvordan du kan få mer ut av elbilen på vinteren.

  Les mer
 • Kia Soul elbil

  Fordeler med elbil

  Er du en av dem som vurderer å kjøpe elbil? Da lurer du sikkert på hvilke fordeler du får.

  Les mer
 • Kia Soul Electric

  Elbil: Slik beregner du hvor mye rekkevidde du trenger

  Utvalget av elbiler vokser raskt og rekkevidden blir stadig lengre. Her får du vite mer om elbilens utvikling og gode råd som hjelper deg å vurdere hvor lang rekkevidde du egentlig trenger.

  Les mer
 • lader i elbil

  Lading av elbil og plug-in hybrid: Forskjellen på ulike kontakttyper

  Med nye elbiler følger en tilhørende ladekabel for lading av bilen. Som fersk elbilist kan det likevel dukke opp nye «fremmedord» i forbindelse med kontakttyper og lading. Her får du en kjapp oversikt over de ulike kontakttypene til lading av elbil.

  Les mer
 • Bilde av jordfeilbryter

  Elbilordboken: Ord og utrykk du bør vite om som elbileier

  I elbilverdenen dukker det noen ganger opp nye ord og uttrykk. Her finner du en oversikt over de viktigste begrepene og hva de betyr.

  Les mer
 • Biler som står til lading på en ladestasjon.

  Oversikt over lademuligheter for elbil

  Her er en kjapp oversikt over de vanligste lademulighetene du har utenfor hjemmet: hurtiglader, semighurtiglader, normallading og nødlading.

  Les mer
 • bilde av ladestasjon hjemme i garasje

  Elbil og lading: Derfor bør du installere en ladestasjon hjemme

  Skal du gå til innkjøp av elbil er det viktig at du får ladet bilen sikkert og effektivt. Her får du vite mer om hvorfor du bør investere i en ladeboks til hjemmet.

  Les mer
 • bilde av lader

  Nybegynnerguide til lading av elbil

  Enten du akkurat har kjøpt elbil, eller vurderer å skaffe deg en, så kan det som handler om lading virke litt overveldende. Vi har derfor laget en enkel og oversiktlig guide som gir deg svaret på alt du lurer på om lading av elbil.

  Les mer
 • Kia Niro Plug-in Hybrid

  Guide: Alt du trenger å vite om Elbil vs. Hybrid

  Vurderer du kjøp av ny bil og er nysgjerrig på alternativene til diesel og bensin? Mange som skal bytte bil med fossilt drivstoff for første gang er usikre på om de skal gå for den gylne middelveien med hybrid, eller gå rett mot den helelektriske stien med elbil.

  Les mer

Populære el-biler