1. Du må ikke kjøpe bilen

Vi ønsker deg velkommen til en uforpliktende prøvekjøring av drømmebilen. Du kan naturligvis prøvekjøre flere modeller hvis du ønsker det, og ingen forventer at du skal kjøpe noe.

2. Prøvekjør for å finne den bilen som passer deg

En bil er mer enn utseende og tekniske spesifikasjoner. Den bør oppleves på veien for å finne ut om den passer deg og ditt kjøremønster. Er du liten vil du kanskje ha en bil du kan heve setet ekstra mye i. Er du lang, vil du kanskje ha ekstra god benplass. Det viktigste er at du får en god kjørefølelse.

3. Det er helt gratis og du er selvfølgelig forsikret

Det koster ingenting å prøvekjøre bil, og du trenger ikke å tenke på papirarbeid. Du er også forsikret mens du kjører, så det er bare å sette seg i bilen og komme seg ut på veien.

4. Test bilen på ulike veityper

Det som er så bra med prøvekjøring, er at du kan ta bilen med på veiene du vanligvis kjører. En prøvekjøring tar som oftest 30 minutter, og du får tid til å teste landevei, bykjøring og lukeparkering.

5. Tenk på hva du skal bruke bilen til

Bruk litt tid på å tenke ut hva du skal bruke bilen til. Kanskje det må være plass til en barnevogn i bagasjerommet, eller mulighet for tilhengerfeste. Ta gjerne med familien eller en venn, så du har noen å dele kjøregleden med.

Bestill prøvekjøring online

For å gjøre det enkelt for deg kan du bestille prøvekjøring direkte på våre nettsider. Velg merke, bilmodell, ønsket kjøretidspunkt og klikk på send.