Hopp til hovedinnhold

Citroën C4

Nye Citroën C4 utgjør en helt ny etappe i Citroëns designhistorie, med en klart markert stil som er en perfekt kombinasjon av eleganse og dynamikk. Denne kompakte kombimodellen har kraften og karakterstyrken til en SUV, med store hjul og raffinerte linjer.

  • Design og brukervennlighet forenes
  • Sofafølelse i forsetene
  • Intelligent teknologi
Ingen pris oppgitt

Med ny V-formet 100 % LED lyssignatur foran og en aerodynamisk profil er bilen perfekt tilpasset dagens utfordringer.. Komforten ombord er eksepsjonell og gir stillhet, fluiditet og unike kjøreegenskaper.

Citroën C4 parkert

Stadig bedre tilkoblet

Med sitt stilrene og moderne instrumentpanel, sine mykt utformede dørpaneler og sin høye, brede midtkonsoll, gir kupeen i nye Citroën C4 et umiddelbart inntrykk av velvære og sinnsro. Headup-displayet plassert rett foran føreren gjør at man kan konsentrere seg om veien samtidig som oversikten over all viktig kjøreinformasjon bevares. Midt på dashbordet finner man den 10-tommers store berøringsskjermen med høydefinisjonsdisplay for alle bilens betjeninger.

En bil med mye utstyr

Nye Citroën C4 er utstyrt med hele 20 kjøreassistansesystemer og 6 nettilkoblingsteknologier. Blant disse kan vi nevne Citroën Connect NAV, et 3D-navigasjonssystem med talebetjening, som gir trafikkinformasjon i sanntid, samt informasjon om lokalisering av bensinstasjoner (og priser) og parkeringsplasser. Citroën Connect Assist, som er en tjeneste for nød- og assistanseoppringning. Citroën Connect Play som er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android Auto, og som kopierer kompatible apper fra din smarttelefon over på berøringsskjermen. Man kan også lade opp sin smarttelefon trådløst, ved induksjon, takket være ladematten som er integrert i midtkonsollen.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.