Citroën C5 Aircross SUV

Det er én ting som skiller denne klassiske SUV fra de andre, og det er den fantastiske komforten du får med Citroën Advanced Comfort® - programmet. I tillegg til at du sitter trygt 230 mm over bakken og får et stilig og unikt SUV-design, gir C5 Aircross deg en av de mest komfortable kjøreopplevelser både i forsetet og baksetet – til en veldig fornuftig pris. 

  • Norges mest komfortable SUV
  • Stort bagasjerom på opptil 720 liter
  • 20 førerassistent-teknologier

Pris fra 487 150 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Citroën C5 Aircross SUV - Norges mest komfortable SUV

Citroën sin erfaring innen bilsport, gir en unik kompetanse innen støtdemping og fjæring. Med Progressive Hydraulic Cushions®-fjæring får du en komfortabel kjøreopplevelse, som Citroën selv beskriver som et flyvende teppe som glir over bakken.

De komfortable setene med 15 mm. tykt skum, gir deg god sittestilling på lengre kjøreturer, og du kan også få med et eget massasjesystem. I tillegg kan du få både nøkkelfri adgang og start, elektrisk parkeringsbrems, Park Assist, ryggekamera med Top Rear Vision og 360 Vision.

Diesel

Firehjulsdrift

3,8l/100km

Automat

130 hk

5

580 l

90 kg

1250 kg

SUV

Citroën C5 Aircross SUV

C5 Aircross SUV gir deg en bekymringsfri kjøreopplevelse

Citroën er stolte av å presentere et første skritt i retning av selvkjørende biler med 20 førerassistent-teknologier. Gled deg til en mer bekymringsfri kjøreopplevelse med sikkerhetsbremser, blindsonevarsler, adaptiv cruisekontroll, tretthetsvarsler, og den minner deg også på når det er på tide med en kaffepause.

C5 Aircross SUV - opplev gleden ved 720 liters bagasjerom

Med hendene fulle av bagasje eller matvarer, er det herlig å kunne åpne den elektriske bakluka med foten, og oppleve gleden av opptil 720 liters bagasjerom med et integrert reservehjul. I tillegg deles bakseteryggene inn i tre like store deler(33/33/33), som med andre ord betyr at du kan legge ned det midterste baksetet, og få god plass til ski og lengre last.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.