Hopp til hovedinnhold

Citroën C5 Aircross

C5 Aircross Hybrid er en perfekt bil for det norske markedet. Romslig, komfortabel og med 55km elektrisk rekkevidde - mer enn nok til å dekke de fleste daglige transportbehov utslippsfritt. Modellen kommer med 225 hestekrefter, kombinert med enestående komfort som vi allerede kjenner til fra C5 Aircross SUV.

  • Enestående komfort
  • Opptil 600 liter bagasjerom
  • 55 km rekkevidde (WLTP)
Pris fra 474 904 kr
Citroën C5 Aircross SUV hybrid i by
1 / 6

Ladbar SUV med lang rekkevidde

Elektrifiseringen av Citroën er i gang, og allerede neste år vil tre av modellene bli ladbare. Først ut er C5 Aircross SUV, som allerede har høstet svært god omtale for sin komfort og fleksibilitet. Når hybridversjonen er på plass, vil den sørge for at svært mye av hverdagskjøringen kan gjøres utslippsfritt.

C5 Aircross SUV Hybrid kan kjøres elektrisk i 50 kilometer etter WLTP-normen, i hastigheter opp til 135 kilometer i timen. Og med funksjonen «e-Save» kan du selv du bestemme når på reisen den utslippsfrie kjøringen skal foregå, ved å velge mellom å spare strøm til 10 km, 20 km eller fullt batteri.

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

0

1,4l/100km

0

Automat

225 hk

5

460 l

0

0

SUV

Citroën C5 Aircross SUV hybrid på grusvei

C5 Aircross - komfortabel og praktisk SUV

Hybrid-versjonen av C5 Aircross SUV tilbyr selvsagt samme komfort som tidligere modeller. Det inkluderer hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions, som bruker hydraulikk til å absorbere store ujevnheter, både når demperen presses sammen, og når den strekkes ut. På den måten sørger den for optimal komfort, selv på dårlige veier. 

Advanced Comfort-setene er laget i materialer som gir god støtte, og du har mulighet for massasje, dersom du ønsker det. Det er nesten som å ha med godstolen ut på tur. 

Batteriene er plassert smart under de individuelt justerbare baksetene, og slik beholder C5 Aircross SUV Hybrid sin velkjente fleksibilitet. Dette er den største hybriden i C-SUV-segmentet, og bagasjeplassen kan enkelt justeres fra 460 til 600 liter, avhengig av posisjonen på setene bak. 

Mye krefter – lavt forbruk

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid har en drivlinje som består av en 1,6-liters bensinturbo med 180 hestekrefter, koblet til en 8-trinns automatgirkasse. Denne er koblet med en elektrisk motor på 110 hestekrefter. Til sammen gir dette en systemeffekt på 225 hestekrefter, og et moment på 380 newtonmeter. Forbruket ligger på 0,17 liter per mil, noe som gir et utslipp på 39 gram CO2, målt med WLTP.

Batteriet har en kapasitet på 13,2 kilowatt, og lades på under to timer via normal-ladeinntaket på 7,4 kW. Du kan selvsagt programmere og kontrollere ladingen selv, enten direkte fra bilen, eller i Citroëns app.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris