Citroën C5 Aircross SUV hybrid

Nye C5 Aircross SUV hybrid er starten på en ny elektrisk storsatsing fra Citroën. C5 Aircross Hybrid er en perfekt bil for det norske markedet. Romslig, komfortabel og med en ladbar drivlinje som sørger for at du kan dekke de fleste daglige transportbehov utslippsfritt. Modellen kommer med 225 hestekrefter og elektrisk rekkevidde på 55 kilometer kombinert med enestående komfort som vi allerede kjenner til fra C5 Aircross SUV.

Modellen kommer i to utstyrsnivåer og laveste pris er en komplet familiebil med Progressive Hydraulic Cushions fjæringssystem og utstyr som parkeringssensorer foran og bak, ryggekamera, 8-tommers berøringsskjerm med navigasjon, 18-tommers hjul, aktiv filvarsler og appstyring av varme og lading.

Vi forventer dog at mange nok vil velge utstyrsnivået Shine, som også inkluderer delskinn, komfortseter med elektrisk 8-veis betjening, LED-hovedlys, adaptiv cruisekontroll, takrails i aluminium og mørke vinduer.

  • Enestående komfort
  • Opptil 600 liter bagasjerom
  • 55 km rekkevidde (WLTP)

Pris fra 422 104 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Send forespørsel om prøvekjøring

Vi kontakter deg så snart vi kan angående prøvekjøring av denne bilen.

Informasjon om deg

Finn en forhandler nær deg

Ønsket tidspunkt

0/2000

Bertel O. Steen Detalj AS (Bertel O. Steen AS) trenger å samle inn og behandle dine personlige data og dele dem med forhandler slik at vi kan gjennomføre din forespørsel og følge opp. For mer informasjon, vennligst les vår fulle personvernerklæring her.