Hopp til hovedinnhold

C5 X Plug-in hybrid

I Citroën C5 X Plug-in hybrid, som kan betegnes som en mellomting mellom en stasjonsvogn og en SUV, står komfort og kjøreglede i høysetet. Bilen byr på en haug av ekstrautstyr, avanserte teknologiske funksjoner og en moderne og effektiv drivlinje. Tar du med at du kan kjøre inntil 55 km helelektrisk, er det lite som mangler i C5 X Plug-in hybrid.

  • Høy kjørekomfort
  • Inntil 55 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Fornuftig pris
  • Bakkeklaring på 19,4 cm
Pris fra 555 000 kr
Citroën C5 X hybrid fra siden.
1 / 15

Citroën C5 X Plug-in hybrid – prisgunstig komfort

Citroën har etterhvert etablert seg som den nytenkende utfordreren, der komfort alltid er høyeste prioritet. Det legger også grunnlaget for hva du får i C5 X Plug-in hybrid: Dette er en ekstremt komfortabel, lettkjørt og allsidig bil, med en bakkeklaring på hele 19,4 cm, forhjulsdrift og en drivlinje som totalt yter 225 hk. Som alltid i Citroëns biler får du også svært mye utstyr inkludert, og etter å ha testet bilen, var motor.no ikke i tvil: «Bedre komfort enn dette får du neppe til en halv million.»

Få et uforpliktende tilbud på C5 X Plug-in Hybrid

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

55 km

1,3l/100km

3,7 kW

Automat

225 hk

5

485 l

85 kg

1350 kg

Stasjonsvogn

To Citroën C5 X oppstilt ved siden av hverandre på en fjellhylle.

En perfekt blanding av de mest populære biltypene

Det er vanskelig å være veldig bastant når det kommer til hva slags biltype Citroën C5 X faktisk er, og det er visst nok også planen bak denne bilen. Ifølge sjefsdesigner Andy Cowell er C5 X nemlig utformet slik at du skal være i tvil om hva slags bil du ser på.

En kombinasjon av de mest populære biltypene stasjonsvogn og SUV er en god nok beskrivelse, og forklarer mye om egenskapene denne bilen innehar: Den har god bakkeklaring, godt med plass og god fremkommelighet. I tillegg har den et nytenkende, sporty og elegant design, som virkelig tiltrekker seg oppmerksomhet.

Og for ordensskyld; det riktige er nok å kalle denne bilen en «shooting brake», mens kombinasjon av stasjonsvogn og SUV er langt mer beskrivende.

Få et uforpliktende tilbud på C5 X Plug-in Hybrid

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris