Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - 3 990,- per mnd.*

DS 3 Crossback e-Tense

DS 3 Crossback E-Tense er fransk luksushåndverk tatt et steg videre. DS’ første helelektriske bil er en kompakt SUV som forener komfort med avansert teknologi, og som baner vei for en ny generasjon elektriske biler. Det høyteknologiske ikonet DS 3 Crossback er blitt enda mer raffinert. Med en rekkevidde på inntil 341 km dekker DS 3 behovet til de fleste.

  • Inntil 341 km rekkevidde (WLTP)
  • Terningkast 5 (Elbil24 i 2020)
  • Moderne førerassistentsystemer
  • Leasingkampanje inkl. serviceavtale
Leasingkampanje 3 990,- per måned inkl. serviceavtale.*
1 / 12

DS 3 Crossback E-Tense byr ikke på kompromisser

Opplev lyden av stillhet når du sitter bak rattet i DS 3 Crossback E-Tense. Batteriet, som gir strøm til den helelektriske 100kW (136hk) motoren, er strategisk plassert, slik at den innvendige plassen er like stor som i bensin- og dieselvarianten. Du trenger ikke ofre romslighet når du velger elektrisk. Ei heller skal du måtte lempe på elegansen: E-tense bærer med seg DNA-et fra de konvensjonelle drivlinjene. Den er like moderne, sofistikert – og med ytelse som tar pusten fra deg.

I DS 3 Crossback E-Tense kan du bruke mobilen og appen MyDS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

Få tilbud på DS 3 hos nærmeste forhandler!

Elektrisk

Forhjulsdrift

341 km

14,7kWh/100km

100 kW

11 kW

Automat

136 hk

5

350 l

70 kg

0 kg

Citroën DS3 Crossback i rød metallic oppstilt foran grønt vann.

Fortryllende lyssignatur

Fronten på DS 3 Crossback E-Tense er ikke bare estetisk og uttrykksfull. Den umiskjennelige DS-grillen flankeres av to intelligente juveler: DS MATRIX LED VISION. Disse siste generasjons, smarte frontlyktene justerer seg automatisk til veien foran deg. Møter du en annen bil, dimmes de rette lysene. Det gjør kjøreopplevelsen langt mer behagelig for deg – og er tryggere for alle.

Distinkt luksus

DS 3 Crossback E-Tense er en elektrisk bil, bygget for deg. Akkurat som konvensjonelle DS 3 Crossback, skilter den helelektriske SUV-en med et interiør designet for dine behov. Opplysninger og brytere er lett tilgjengelige, og brakt til liv gjennom den sentrerte 10,3-tommers HD-touchskjermen. Det intuitive og teknologisk avanserte interiøret fremheves av fabelaktig isolasjon fra både vibrasjoner og utvendig støy. Slik opplever du en særegen, elektrisk kjøreglede – i maksimal stillhet.

Få tilbud på DS 3 hos nærmeste forhandler!

Leasingkampanje på DS 3 Crossback e-Tense

Nå har vi leasingkampanje på DS 3 Crossback Rivoli til kr 3 990 per måned inkludert serviceavtale.*
Med serviceavtale inkludert i prisen er du skjermet fra prisøkning på verksted/deler. Du betaler da en liten sum månedlig for service og vedlikehold på bilen inkludert i leasingprisen.

Få leasingtilbud på DS 3 Crossback inkludert serviceavtale!

*Tilbudet gjelder en begrenset periode og så langt lageret rekker.

Priseksempelet gjelder DS 3 Crossback e-Tense rivoli og forutsetter privatleasing fra Bertel O. Steen finans, levert av Santander Consumer Bank: Startleie/etabl.gebyr kr 51.500 / avtaletid 3 år / 36 000km / nom. rente 4.00% / kr 3 990 per.mnd. / Totalpris kr 198 540.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris