Hopp til hovedinnhold

DS 3 E-TENSE

DS 3 E-TENSE er fransk luksushåndverk tatt et steg videre. DS 3 fra DS Automobiles forener komfort med avansert teknologi. Høsten 2022 ble også rekkevidden oppdatert til inntil 402 km (WLTP). Vår utstyrsversjon inkluderer sikkerhetspakke pluss, trådløs carplay, vinterhjul inkludert i oppgitt pris og mye mer.

  • Inntil 402 km rekkevidde (WLTP)
  • Terningkast 5 (Elbil24 i 2020)
  • Mye rekkevidde for pengene
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45. 000 km
Pris fra 389 200 kr
DS 3 E-TENSE forfra med terningkast 5 fra elbil 24.
1 / 10

DS 3 E-TENSE gir eleganse og trygghet

Opplev lyden av stillhet når du sitter bak rattet i DS 3 E-Tense. Batteriet, som gir strøm til den helelektriske 156hk motoren, er strategisk plassert, slik at den innvendige plassen er like stor som i bensin- og dieselvarianten. Du trenger ikke ofre romslighet når du velger elektrisk. Ei heller skal du måtte lempe på elegansen: E-tense bærer med seg DNA-et fra de konvensjonelle drivlinjene. Den er like moderne, sofistikert – og med ytelse som tar pusten fra deg.

I DS 3 E-Tense kan du bruke mobilen og appen My DS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

Få tilbud på DS 3 hos nærmeste forhandler!

Elektrisk

Forhjulsdrift

402 km

12,6kWh/100km

100 kW

11 kW

Automat

156 hk

5

350 l

70 kg

0 kg

Nye DS 3 E-Tense i fargen rød diva med svart tak.

En behagelig kjøreopplevelse

Fronten på DS 3 E-Tense er ikke bare estetisk og uttrykksfull. Den umiskjennelige DS-grillen flankeres av to intelligente juveler: DS MATRIX LED VISION. Disse siste generasjons, smarte frontlyktene justerer seg automatisk til veien foran deg. Møter du en annen bil, dimmes de rette lysene. Det gjør kjøreopplevelsen langt mer behagelig for deg – og er tryggere for alle.

DS 3 - en opplevelse av distinkt luksus

DS 3 E-Tense er en elektrisk bil, bygget for deg. Akkurat som konvensjonelle DS 3, skilter den helelektriske SUV-en med et interiør designet for dine behov. Opplysninger og brytere er lett tilgjengelige, og brakt til liv gjennom den sentrerte 10,3-tommers HD-touchskjermen. Under kjøreturen kobler du enkelt til din egen musikk helt med trådløs carplay, og kan benytte stemmestyring for navigasjon.

Det intuitive og teknologisk avanserte interiøret fremheves av fabelaktig isolasjon fra både vibrasjoner og utvendig støy. Slik opplever du en særegen, elektrisk kjøreglede – i maksimal stillhet.

Få tilbud på DS 3 hos nærmeste forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris