Hopp til hovedinnhold

DS 4 E-tense Plug-in hybrid

DS 4 E-tense Plug-in hybrid er en kompakt premiumsedan spekket med luksuriøse og innovative detaljer. Franske DS Automobiles har gjort det til vane å produsere stilrene, klassiske og velutstyrte biler, og DS 4 er intet unntak. Her får du en perfekt kombinasjon av imponerende teknologi og fransk ekspertise, og resultatet er en oppsiktsvekkende, behagelig og opplevelsesrik ladbar hybrid.

  • Inntil 55 km helelektrisk rekkevidde
  • Moderne teknologi
  • Eksepsjonell kjørekomfort
  • "Most Beautiful Car of the Year 2022"
Pris fra 529 000 kr

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

55 km

1,3l/100km

7,4 kW

Automat

225 hk

5

390 l

85 kg

1400 kg

SUV

Fokus på detaljene i DS 4 E-tense

I DS 4 E-tense Plug-in hybrid er det ingen ting som er overlatt til tilfeldighetene: De rene, klassiske linjene finner du over alt - både innvendig og utvendig. Grillen har et usedvanlig elegant design, som fremheves av de symbolske DS-vingene. I tillegg er det verdt å nevne de karakteristiske frontlyktene, de innfelte dørhåndtakene og ikke minst det maskuline og brede bakpartiet.

Innvendig har DS 4 et gjennomført og svært stilfullt interiør, der dashbordet med sine eksklusive materialer og dekordetaljer er det store høydepunktet. Her finner du en 10-tommers berøringsskjerm og et 7-tommers digitalt instrumentpanel. Totalt sett har DS 4 et ergonomisk, smart og stilrent interiør, med ny teknologi, færre knapper og svært lekkert design.

En teknologisk utstyrsbombe

DS 4 E-tense Plug-in hybrid har masse ny og moderne teknologi, som løfter både kjøreopplevelsen og sikkerheten til både fører og passasjer. Et nyutviklet head up-display sørger for at du alltid har den viktigste informasjonen rett foran deg - uten at du trenger å ta blikket fra veien. Bak den 10 tommer store berøringsskjermen i senter av dashbordet ligger også et svært avansert infotainmentsystem, med både stemme- og berøringsfunksjoner, samt en rekke tilpasningsmuligheter. Som om ikke det var nok finner du også en litt mindre skjerm i midtkonsollen, der du har full kontroll på reisemål, kontakter, klimaanlegg osv.

DS 4 i tre ulike utgaver

DS 4 E-tense Plug-in hybrid leveres i tre ulike utgaver: DS 4, DS 4 Cross og DS 4 Performance Line. Forskjellen mellom disse utgavene handler i all hovedsak om utseendet og designelementer, der DS 4 Performance Line er både sportslig og elegant, mens DS 4 Cross har et enda sprekere og mer sportslig utessendet.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.