Hopp til hovedinnhold

DS 7 E-Tense 4x4

DS 7 E-Tense 4x4 er en SUV som er svært aktuell i det norske markedet. Denne plug-in hybrid-versjonen med 4x4 har en rekkevidde på 63 kilometer i elektrisk modus og gir en eksklusiv kjøreopplevelse. Nye DS 7 har 300 hestekrefter, lavt forbruk og avansert teknologi som bidrar til at sikkerheten er godt ivaretatt.

  • Fås med 4x4
  • 63 km rekkevidde (WLTP)
  • Selvkjørende opptil 180 km/t
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45. 000 km
Pris fra 748 500 kr
DS 7 e-tense 4x4
1 / 8

DS 7 E-Tense - en plug-in hybrid som skiller seg ut

Selv om særtrekkene fra DS 7 Crossback er beholdt, skiller E-Tense 4x4 seg ut med mange spesielle designelementer, som viser at dette er en moderne bil med høy ytelse. Kupeen i DS 7 har unike detaljer, som guilloche-graveringer med Clous de Paris-mønster, en B.R.M. R180-klokke og dekorative sømmer. 

E-SAVE-modusen i E-Tense-modellen sørger for at du har igjen nok strøm til å kunne kjøre helelektrisk, uten å slippe ut drivhusgasser eller annen forurensning. 

I DS 7 E-Tense kan du bruke mobilen og appen MyDS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

Få et uforpliktende tilbud på DS 7!

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

58 km

1,5l/100km

7,4 kW

Automat

300 hk

5

555 l

100 kg

1500 kg

SUV

Skarpt design og lukseriøs kjøreopplevelse

Høsten 2022 lanserte DS en oppgradert versjon (facelift) av sin DS 7 E-tense 4x4. Plug-in hybriden serverer deg hele 300 eller 360 hestekrefter (modellavhengig), med et forsterket fokus på kjøreglede. Lyssignaturen, de særegne lyktene sammen med den nye grillen gir et skarpt utseende. Lyktene i nye DS 7 E-TENSE har en skjelleffekt som er enkelt å dra kjensel på ute på veien.

Nye DS 7 - En eksklusiv plug-in hybrid

DS 7 leveres med nytt operativsystem som DS kaller “DS IRIS”. Skjermen er 12,3 tommer og kan konfigureres etter brukerens ønske, med programmerbare snarveier. I kupéen forøvrig blir du møtt med fransk luksus kombinert med avansert teknologi og fine detaljer som gir en lukseriøs kjøreopplevelse.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris