Hopp til hovedinnhold

kia Ceed stasjonsvogn Plug-in

Kia Ceed stasjonsvogn plug-in hybrid er en ladbar og praktisk familiebil. Bilen har et stort bagasjerom, 3-delt bakseterygg og hengervekt på 1300 kg. Den har fått toppscore i sikkerhetstesten Euro NCAP. Med en rekkevidde på inntil 50 km kan du klare mye av hverdagens kjøring elektrisk. Som alle andre Kia-modeller kommer også denne bilen med hele 7 års garanti. 

  • 437 liter bagasjeromsplass
  • 50 km elektrisk rekkevidde
  • 141 hestekrefter
  • 7 års garanti
Ingen pris oppgitt

Føreren er midtpunktet i den romslige kupeen til Ceed SW plug-in hybrid. Det heldigitale kombiinstrumentet på 12,3 tommer, og den trykkfølsomme navigasjonsskjermen på 10,25 tommer, er integrert i dashbordets horisontale design. De karakteristiske LED-pærene bruker mindre strøm enn andre pærer, og er dermed som skapt for elektrisk kjøring. Samtlige seter har hurtigvirkende setevarme, og også rattet har en effektiv varmefunksjon. Forsetene har i tillegg ventilasjon, noe du vil sette pris på når sommeren kommer. Er du alene i bilen, kan du velge alternativet «Driver only», for å få nøyaktig den temperaturen du vil med lavere energiforbruk. 

Den nye drivlinjen i Ceed SW Plug-in hybrid består av en batteripakke på 8,9 kWh, og en 44,5 kW elektromotor, i kombinasjon med en økonomisk 1,6 liter GDI-motor med sekstrinns dobbeltclutch-girkasse. Den nye ladeindikatoren er plassert øverst på dashbordet, og er dermed synlig fra utsiden av bilen, slik at du enkelt kan sjekke om bilen er fulladet uten å sette deg inn.

Ceed SW er utstyrt med såkalt Virtual Engine Sound System, som avgir lydsignaler for å varsle fotgjengere om bilens nærvær, når den går i elektrisk modus i lav hastighet, og ved rygging. Den kunstige lyden er innført som følge av en ny EU-regel, som trådte i kraft 1. juli 2019.  

Kia Ceed stasjonsvogn parkert

God plassutnyttelse

Batteripakken er plassert under baksetene, slik at det ikke legger beslag på verdifull bagasjeplass, og bilen rommer 437 liter. Plassen kan også utvides til 1506, liter ved å felle ned baksetene. Den smarte elektriske bakluken gjør det enkelt å laste inn i bilen, selv om du har hendene fulle – den åpner seg nemlig automatisk når du nærmer deg baksiden av bilen med nøkkelen i lommen, eller vesken.

Tilkoblet bilen og omverdenen

Med appen UVO CONNECT kan du bruke smarttelefonen til å synkronisere reiseplanene dine med navigasjonssystemet, holde øye med hvor bilen befinner seg, og få tilgang til diagnoserapporter. UVO gir deg også tilgang til informasjon om fotobokser, vær, trafikk og mye mer. Du kan dele opp berøringsskjermen, og bruke opptil tre apper samtidig, for eksempel for kart, værmelding og musikk. Skjermen viser også batteriets ladenivå, og energiflyten i drivlinjene, mens Kias førerassistentsystemer, DRIVE WISE, gjør bilturen tryggere og mer avslappende.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris