Kia e-Soul

Nye e-Soul er her, med det samme gjenkjennelige og spenstige designet som gjorde forgjengeren til en salgssuksess. E-Soul med en standard batteripakke har en rekkevidde på inntil 277 kilometer (WLTP). Bilen kommer også i en Long Range-utgave, som nesten dobler rekkevidden. Uansett hvilken e-Soul du velger, er den dekket av Kia sin garanti på 7 år. Vi har biler klare for rask levering. Ta kontakt for tilbud eller prøvekjøring!

  • Vi har bil for rask levering
  • Rekkevidde 276 km (WLTP)
  • Romslig

Pris fra 346 790 NOK

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia e-Soul med rekkevidde på inntil 276 km

Nye e-Soul har fått flere mer aerodynamiske elementer som inkluderer blant annet oppdatere støtfangere. Fronten har også fått et tøffere uttrykk. Liker du designet til dagens modell, vil du også like nye e-Soul. Med sitt firkantede særpreg, er den lett gjenkjennelig i trafikken.

Du kan fortsatt glede deg over muligheten til å få bilen levert i en to-farget versjon, eller ensfarget med soltak, hvis du foretrekker det. De runde lampene fra tidligere generasjoner er nå erstattet med nye LED-hovedlys og LED-tåkelys.  

Nye Kia E-Soul kommer med sikkerhetssystemer som kollisjonsvarsling, førervarsel ved tretthet og varsel for kryssende trafikk bak. Standardutstyr inkluderer blant annet automatisk nødbremsesystem og blindsonevarsling, samt seks kollisjonsputer.

Elektrisk

Forhjulsdrift

276 km

15,6kWh/100km

40 kW

7,2 kW

Automat

136 hk

5

315 l

100 kg

0

Kia e-Soul

Kia e-Soul er mer kraft og plass

e-Soul kommer i to modeller med henholdsvis 39,2 kWh eller 64 kWh batterikapasitet (Long Range). Med sitt stive karosseri vil du oppleve mindre vibrasjoner og en svært komfortabel kjøreopplevelse. Kia e-Soul har også blitt romsligere, og er 5,5 centimeter lenger enn forgjengeren. Nå får du bedre plass både foran og i baksetet. Lastekapasiteten er på 315 liter med baksetene oppe, og 1339 med baksetene slått ned.

Kia e-Soul har teknologi i førersetet

Nye e-Soul er utstyrt med mer moderne teknologi som øker både komforten og sikkerheten. Du står fritt til å velge mellom tre ulike utstyrsnivåer, alt etter hva som møter dine ønsker og behov best. Varme i seter og ratt er standard for alle versjonene.

Som første bil i Europa kommer e-Soul med Kias UVO Connect-system, som gir mulighet for fjernstyring og informasjon om ladestatus.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler er inkludert metallic lakk og utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.