Leasing fra 2990,-

Kia e-Soul long range

Kia e-Soul Long Range har en ekstra stor batteripakke som gir deg en rekkevidde på inntil 452 kilometer (WLTP). Designet er oppgradert, mens elementene som gjorde forgjengeren så populær, er videreført. Velger du en e-Soul, får du Kia sin suverene garanti på hele 7 år. Vi har biler klare for rask levering. Ta kontakt for tilbud eller prøvekjøring!

  • Rekkevidde 452 km (WLTP)
  • 80 kW hurtiglading
  • 7 års garanti

Pris fra 379 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia e-Soul Long Range med rekkevidde på inntil 452 km

Nye Kia e-Soul har fått et mer aerodynamisk preg, med oppdaterte støtfangerne. Fronten har også fått et tøffere uttrykk. Ladeporten finner du i en luke i front.

Du kan fortsatt glede deg over muligheten til å få bilen levert i en to-farget versjon, eller ensfarget med soltak, hvis du foretrekker det. De runde lampene fra tidligere generasjoner er nå erstattet med nye LED-hovedlys og LED-tåkelys.

Nye Kia e-Soul kommer med sikkerhetssystemer som kollisjonsvarsling, førervarsel ved tretthet og varsel for kryssende trafikk bak. Standardutstyr inkluderer blant annet automatisk nødbremsesystem og blindsonevarsling, samt seks kollisjonsputer.

Elektrisk

Forhjulsdrift

452km

15,7kWh/100km

80 kW

7,2 kW

Automat

204 hk

5

315 l

100 kg

300 kg

Kia e-Soul long range

Kia e-Soul er mer kraft og plass

Kia e-Soul Long Range har med sitt batteri på hele 64 kWh en rekkevidde på hele 452 km

Med sitt stive karosseri vil du oppleve lite vibrasjoner og en svært komfortabel kjøreopplevelse. Kia e-Soul har også blitt romsligere, og er 5,5 centimeter lenger enn forgjengeren. Nå får du bedre plass både foran og i baksetet. Lastekapasiteten er på 315 liter med baksetene oppe, og 1339 med baksetene slått ned.

Kia e-Soul har teknologi i førersetet

Nye e-Soul er utstyrt med mer moderne teknologi som øker både komforten og sikkerheten. Du står fritt til å velge mellom tre ulike utstyrsnivåer, alt etter hva som møter dine ønsker og behov best. Varme i seter og ratt er standard for alle versjonene. Toppversjonen Exclusive SUV er kun tilgjengelig for e-Soul Long Range.

Som første bil i Europa kommer e-Soul med Kias UVO Connect-system, som gir mulighet for fjernstyring og informasjon om ladestatus.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.