Hopp til hovedinnhold

Kia EV6 77,4 kWh AWD

Kia EV6 med firehjulsdrift er en oppsiktsvekkende og iøynefallende elektrisk crossover med rekkevidde på inntil 506 km (WLTP) og en akselerasjon som tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder.

EV6 har en rekke lekre detaljer og høyteknologiske funksjoner, og leveres i flere ulike varianter der du blant annet kan velge mellom firehjuls- og bakhjulsdrift, og samtlige modeller kan fås med tilhengerfeste.

  • 5 stjerner i Euro NCAP-test
  • Rekkevidde opptil 506 km (WLTP)
  • Firehjulsdrift
  • 7 års garanti
Pris fra 567 100 kr
1 / 13

Se videovisning av EV6 fra Kia:

Elektrisk

Firehjulsdrift

506 km

17,2kWh/100km

239 kW

11 kW

Automat

325 hk

5

511 l

80 kg

1600 kg

EV6 - en atletisk og praktisk crossover

Kia EV6 er en atletisk og svært allsidig crossover som byr på det råeste innen både ytelse og komfort. I likhet med sine søsken EV6 GT-Line og EV6 GT, som har litt mer motorkraft, kan Kia EV6 77,4 kWh AWD også leveres med tilhengerfeste og trekke tilhenger på hele 1600 kg. Kombinert med rå motorkraft og topp moderne teknologi er EV6 en elbil som dekker de fleste behov, enten du ønsker en sportslig luftetur eller hyttetur med full bil og tilhenger.

Få tilbud på Kia EV6 med firehjulsdrift.

Kia EV6 – moderne og sportslig design

Kia EV6 er en elegant og moderne bil, med et markant sportslig preg. Taket følger en rett og sportslig linje, som ender i en nøktern og tøff takspoiler bak. De innfelte dørhåndtakene skaper et rent og moderne inntrykk, og er svært praktiske når de automatisk felles ut i det du nærmer deg bilen. Med EV6 får du en bil som skiller seg ut i mengden, samtidig som aerodynamikken er svært godt ivaretatt.

Hurtiglading og smarte funksjoner

Kia EV6 er bygget på den nye E-GMP-plattformen, som har gitt utviklerne bak bilen stort spillerom for å gi deg de beste løsningene. Resultatet er en bil med høy ytelse, gode kjøreegenskaper og god plassutnyttelse, som kommer godt med for deg som bruker bilen. I tillegg kan du med hurtiglading ved 800 V lade batteriet fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. Det smarte Vehicle-to-Load-systemet gjør også at bilen fungerer som en mobil strømforsyning, slik at du for eksempel kan lade din elektriske sykkel med bilen når du er på tur.

Få tilbud på Kia EV6 med firehjulsdrift.

Finn en EV6 som passer ditt behov

Kia EV6 leveres i flere ulike varianter, som øker sannsynligheten for at du finner en bil som er midt i blinken for deg og ditt behov:

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris