Kia EV6 Exclusive

Kia EV6 Exclusive kommer med bakhjulstrekk, lekre detaljer og høyteknologiske funksjoner. Den har noe mindre motorkraft enn sine søsken GT Line og GT, men Exclusive gir deg til gjengjeld en rekkevidde på inntil 528 kilometer (WLTP), noe som er lengst av de tre. Tilhengervekten er på hele 1600 kg, så her får du en elbil som dekker de fleste behov.

  • 528 km Rekkevidde
  • Tilhengervekt på 1600 kg
  • Bare 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent

Pris fra 493 800 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Med Kia EV6 har Kia levert sitt aller første dedikerte elektriske kjøretøy, bygget på den nye topp moderne elbilplattformen E-GMP. Resultatet er en sportslig og praktisk elbil med en enorm ytelse. EV6 Exclusive har kanskje ikke like mye pondus som sine firehjulsdrevne søsken, GT og GT Line, men det er likevel godt drag i denne bilen, ellevill rekkevidde og masser av kjøreglede.

Elektrisk

Bakhjulsdrift

528km

15,2kWh/100km

11 kW

Automat

228 hk

5

511 l

1600 kg

Kia EV6 Exclusive

Praktiske løsninger og funksjoner

Kia EV6 Exclusive har en lang rekke praktiske løsninger og funksjoner: Rekkevidden på hele 528 kilometer (WLTP), og bilen kan trekke hele 1600 kg. Tar du i tillegg med de avanserte elektroniske systemene, blir dette ordentlig moro.

EV6 Exclusive har blant annet et topp moderne head-up-display med AR-teknologi som gir deg all nøkkelinformasjon uten å ta fokuset bort fra veien. I tillegg har du to store skjermer med smarte menyer som gir deg full kontroll over alle bilens funksjoner.

Stort batteri og rask lading

Kia EV6 leveres med et batteri på 77,4 kWh. Med et høyhastighets ladesystem kan en lynkjapp lading av batteriet på bare 4,5 minutter gi deg hele 100 km rekkevidde, mens det tar mindre enn 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent.

En artig tilleggsmulighet med Kia EV6 er at bilen også kan benyttes som en powerbank, enten i hjemmet eller på farten. EV6 leverer opptil 3,6 kW strøm, og kan således fungere som en nødstrømkilde for hjemmet ditt.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.