Hopp til hovedinnhold

Kia EV6 GT-Line

Kia EV6 GT-Line kommer med firehjulstrekk, rekkevidde på inntil 484 kilometer (WLTP) og mulighet for avtagbart tilhengerfeste.

GT-Line har en kraftigere motor, mer utstyr og oppgraderte felger sammenlignet med den noe rimeligere EV6 77,4 kWh. GT-Line har også flere sporty designelementer hentet fra toppmodellen EV6 GT.

  • Inntil 484 km rekkevidde (WLTP)
  • Firehjulsdrift og hengerfeste
  • 5 stjerner i Euro NCAP-test
  • Serviceavtale 3 år / 45 000 km inkl.
Pris fra 700 900 kr
Kia EV6 GT Line parkert under en bro.
1 / 9

EV6 GT-Line - fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder

Kia EV6 GT-Line er en atletisk og svært allsidig crossover som byr på det råeste innen både ytelse og komfort. I likhet med sine søsken EV6 GT og EV6 77,4 kWh, kan Kia EV6 GT-Line også leveres med tilhengerfeste og trekke tilhenger på hele 1600 kg. Kombinert med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder og topp moderne teknologi er EV6 GT-Line en ypperlig bil enten du ønsker en sportslig luftetur eller en lengre hyttetur med full bil og tilhenger.

Be om tilbud på EV6 GT-Line hos en forhandler!

Se videovisning av EV6:

Elektrisk

Firehjulsdrift

484 km

18,0kWh/100km

239 kW

11 kW

Automat

325 hk

5

511 l

80 kg

1600 kg

GT-Line – moderne og sportslig design

Kia EV6 GT-Line er en elegant og moderne elbil, med et markant sportslig preg. Taket følger en rett og sportslig linje, som ender i en nøktern og tøff takspoiler bak. De innfelte dørhåndtakene skaper et rent og moderne inntrykk, og er svært praktiske når de automatisk felles ut i det du nærmer deg bilen. Med EV6 GT-Line får du en veldesignet bil som skiller seg ut i mengden, samtidig som aerodynamikken er svært godt ivaretatt.

Be om tilbud på EV6 GT-Line hos en forhandler!

GT-line lader fra 10 til 80% på 18 minutter

EV6 GT-Line er bygget på den nye E-GMP-plattformen, som har gitt utviklerne bak bilen stort spillerom for å gi deg de beste løsningene. Resultatet er en bil med høy ytelse, gode kjøreegenskaper og god plassutnyttelse, som kommer godt med for deg som bruker bilen. I tillegg kan du med hurtiglading ved 800 V lade batteriet fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. Det smarte Vehicle-to-Load-systemet gjør også at bilen fungerer som en mobil strømforsyning, slik at du for eksempel kan lade din elektriske sykkel med bilen når du er på tur.

Be om uforpliktende tilbud på EV6 GT-Line.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris