Kia EV6 GT Line

Kia EV6 GT Line kommer med firehjulstrekk og en rekkevidde på inntil 484 kilometer (WLTP). GT Line har en kraftigere motor, mer utstyr og oppgraderte felger sammenlignet med den noe rimeligere Exclusive. GT Line har i tillegg fått noen av de mer sporty designelementene fra toppmodellen GT. Med en tilhengervekt på hele 1600 kg, får du her en elbil som har det meste.

  • 484 km rekkevidde
  • Tilhengervekt på 1600 kg
  • Bare 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent

Pris fra 553 800 NOK

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Med Kia EV6 har Kia levert sitt aller første dedikerte elektriske kjøretøy, bygget på den nye topp moderne elbilplattformen E-GMP. Resultatet er en sportslig og praktisk elbil med en enorm ytelse. I GT Line får du en sportslig bil med høy akselerasjon og firehjulstrekk uten at det går på bekostning av rekkevidden. Det er en fantastisk opplevelse å kjenne draget i denne bilen.

Elektrisk

Firehjulsdrift

484km

16,8kWh/100km

11 kW

Automat

325 hk

5

511 l

1600 kg

Kia EV6 GT Line

Praktiske løsninger og funksjoner

Kia EV6 GT Line har en lang rekke praktiske løsninger og funksjoner. Firehjulsdrift er på plass, rekkevidden er på inntil 484 kilometer (WLTP) og den kan trekke henger på hele 1600 kg. Tar du i tillegg med de avanserte elektroniske systemene, blir dette ordentlig moro.

EV6 har blant annet et topp moderne head-up-display med AR-teknologi som gir deg all nøkkelinformasjon uten å ta fokuset bort fra veien. I tillegg har du to store skjermer med smarte menyer som gir deg full kontroll over alle bilens funksjoner.

To batterialternativer

Kia EV6 kan leveres med to ulike batterier; enten med 77,4 kWh eller 58 kWh. Med et høyhastighets ladesystem kan en lynkjapp lading av batteriet på bare 4,5 minutter gi deg hele 100 km rekkevidde, mens det tar mindre enn 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent.

En artig tilleggsmulighet med Kia EV6 er at bilen også kan benyttes som en powerbank, enten i hjemmet eller på farten. EV6 leverer opptil 3,6 kW strøm, og kan således fungere som en nødstrømkilde for hjemmet ditt.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler er inkludert metallic lakk og utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.