Kia Sorento

Med nye Sorento får du garantert en kraftfull bil med robust og stilig design; en iøynefallende grill med detaljer i krom og glanset sort, markant støtfanger foran med vingeformet luftinntak og praktisk beskyttelsesplate foran. Kombinert med LED-hovedlykter, LED-kjørelys og LED-tåkelys med ny lysteknologi blir resultatet både stilfullt og praktisk.

  • 7-seter og stort bagasjerom
  • Moderne design
  • Justerbar høyde på bakluke

Pris fra 854 400 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Klar for det meste

Sorento er allsidig og fleksibel, enten du skal ut på nye opplevelser eller bare ta en tur i byen. Baksetene i den romslige 7-seteren kan forskyves separat og slås ned med et knappetrykk. Det er god plass og høy komfort på alle seter, og selv passasjerene på tredje seterad kan styre klimareguleringen manuelt, slik at alle får en behagelig tur. Sorento er nemlig utviklet med tanke både på fører og passasjerer.

Diesel

Firehjulsdrift

6,8/100km

Automat

202hk

7

821 l

100kg

2500kg

SUV

Kia Sorento

Utnytt mulighetene maksimalt

Sorento takler det meste, og det gjør den med stil. Den er romslig og fleksibel innvendig, har en kraftfull utvendig design og byr på fremragende komfort i kupeen. Du kan stille inn forskjellige høyder på bakluken, slik at den er tilpasset høyden på hver enkelt fører. Det gjør det lett å laste bilen. Du trenger bare trykke på knappen med minnefunksjon under bakluken og holde den inne i 3 sekunder.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.