kia Stonic

Kia Stonic er en urban og romslig crossover bygget med ultra høyfast stål, som gir en engasjerende kjøreopplevelse. Innovative teknologiske løsninger og høy komfort sørger for at du kan nyte tiden bak rattet på en trygg og stressfri måte.

  • En liten SUV, spekket med utstyr
  • Apple CarPlay
  • Automatisk nødbremsesystem

Ingen pris oppgitt

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia Stonic - imponerende Crossover

Kia Stonics midtplasserte og trykkfølsomme infoskjerm på 7 tommer, er vinklet mot deg, og knapper og øvrige funksjoner er logisk plassert. Det betyr at du får full oversikt, samtidig som du kan kose deg med bilkjøringen. Med Kia Connected Service får du overblikk over vær, trafikk, navigasjon, radio og mye mer. Det elegante designet påvirker ikke romsligheten; i Kia Stonic er det er mer enn nok plass til familie, venner og bagasje. 

kia Stonic

Teknologi som sikrer

Assistansesystemet, DRIVE WISE er utviklet for at du skal ferdes trygt på veien, samtidig som du kan nyte ekte kjøreglede. Cruisekontroll-funksjonen bruker radarsensor i bilens front til å måle avstanden til kjøretøy som ligger foran deg. Systemet reduserer automatisk bilens hastighet, dersom du ligger for nært. Med Kia Stonic får du også automatiske nødbremser, filskiftvarsler, fjernlysassistent som automatisk dimmer lysene for møtende trafikk, og blindsone- og tretthetsvarsler. 

Eventyrlig design

De aerodynamiske linjene og den tøffe grillen, gir Kia Stonic en muskuløs utstråling. Sportslige detaljer, mørke ruter, og lekre 17-tommers hjul, gjør at du skiller deg ut på veien, mens du på innsiden har mulighet til å gjøre bilen til din egen, med hele seks ulike fargepakker. Det skinnkledde, D-formede rattet ligger godt i hendene, og kontrastfargene på overflater, i setesømmene og på rattet, gir et sprekt utseende. La deg rive med, når du designer din egen Kia Stonic.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.