Kia Xceed Plug-in

XCeed Plug-in hybrid er Kias første europeiskbygde ladbare hybrid, og den kan skilte med 48 km elektrisk rekkevidde og imponerende 141 hestekrefter. Dette er en bil du kan kjøre helelektrisk i hverdagen, til fordel for miljø og økonomi, samtidig som du fint kan reise på langtur når du har behov for det. Når du bremser gjenvinnes energien slik at batteriet lader av seg selv, og coasting guide-funksjonen analyserer kjøreruten og forteller deg når du bør slippe ut gasspedalen for å generere mest mulig energi. 

  • 48 km elektrisk rekkevidde
  • Velutstyrt i sin klasse
  • 3-delt bakseterygg

Pris fra 410 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia XCeed plug-in hybrid: En moderne hybrid

XCeed Plug-in hybrid er en spenstig crossover med høy bakkeklaring og et elegant, aerodynamisk design. Du sitter høyt og godt i Kias nye hybridsatsing. Her er det massevis av benplass og rikelig med takhøyde for både fører og passasjerer. Samtlige seter har hurtigvirkende setevarme, og også rattet har en effektiv varmefunksjon. Forsetene har dessuten ventilasjon. Er du alene i bilen, kan du velge alternativet «Driver only» for å få nøyaktig den temperaturen du vil, med lavere energiforbruk. Bilen kan også fås med tilhenger med maks tilhengervekt på 1300 kilo. 

Bilen lades enkelt med en vanlig stikkontakt hjemme eller på en offentlig ladestasjon. På ladestasjonen kan du lade batteriet helt opp på rundt 2 timer og 15 minutter. De tre LED-lysene midt på dashbordet viser ladestatus og batteristrøm og er godt synlige også fra utsiden av bilen.

XCeed er utstyrt med såkalt Virtual Engine Sound System, som avgir lydsignaler for å varsle fotgjengere om bilens nærvær når den går i elektrisk modus i lav hastighet og ved rygging. Den kunstige lyden er innført som følge av en ny EU-regel som trådte i kraft 1. juli 2019. 

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

50km

1,4/100km

3,3kW

Automat

141 hk

5

291 l

0

1300kg

Kompakt

Kia Xceed Plug-in

God plass til bagasje

Batteripakken er plassert under baksetene, slik at det ikke legger beslag på verdifull bagasjeplass, og rommer 291 liter. Plassen kan også utvides til 1243 liter ved å felle ned baksetene. Den smarte elektriske bakluken gjør det enkelt å laste inn i bilen selv om du har hendene fulle – den åpner seg nemlig automatisk når du nærmer deg baksiden av bilen med nøkkelen i lommen eller vesken.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.