Mercedes-Benz A-klasse

Nå kan du bestille helt nye Mercedes-Benz A-Klasse plug-in hybrid. Med klasseledende rekkevidde på inntil 74 km og optimalisert bagasjerom ligger alt til rette for at nye og ladbare A-Klasse vil bli en suksess på det norske markedet. Bilen kommer i to karosserivarianter, sedan og hatchback. På den tekniske siden er de helt like. A-Klasse plug-in hybrid kan også leveres med hengerfeste og kan trekke opp til 1600 kg.

  • Elektrisk rekkevidde på 74 km
  • Romslig Bagasjerom
  • Mulighet for tilhengerfeste

Pris fra 511 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

A-Klasse Plug-in hybrid

A-Klasse plug-in hybrid imponerer, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 74 km, og sine solide ytelser. Nye A-Klasse kommer naturligvis med systemet MBUX, som byr på spennende funksjoner som stemmestyring og navigasjon med utvidet virkelighetsinformasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen, og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW), og et dreiemoment på 450 Nm. Majoriteten av disse kreftene leveres umiddelbart og tar A250e fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder. Toppfarten er på solide 235 km/t, eller 140 km/t på ren elektrisitet. Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

74 km

1,3 l/100km

7,4 kW

Automat

218 hk

5

370 l

75 kg

1600 kg

Kompakt

Mercedes-Benz A-klasse

A-Klasse plug-in hybrid: Omfattende standardutstyr

A-Klasse plug-in hybrid har en mengde utstyr som standard i Norge. Listen er lang, og blant høydepunktene finner du LED High Performance-lys, 8-trinns DCT automatgirkasse, ryggekamera, automatisk filholder, MBUX, pre-klimatisering og aluminiumsfelger. Av tilvalg som tidligere ikke har vært utbredt i kompaktklassen kan vi nevne multikonturseter med massasje, sylskarp head-up-skjerm, 360-graders kamera, Burmester stereoanlegg med hele 12 høyttalere, og ikke minst, assistansesystemer på S-klassenivå.

A-Klasse plug-in hybrid: Optimalisert bagasjerom

For å optimalisere bagasjerommet er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert ved akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass, sammenlignet med søstermodellene. I tillegg sikrer løsningen et flatt gulv. Setene kan splittes 40:20:40. Bagasjerommet i sedan-versjonen kan romme 345 liter, mens hatchback har plass til 310 liter. Målt til taket blir dette ytterligere 65 liter. 

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.