Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - spar inntil 43 604,-

Mercedes-Benz B-klasse 250e Plug-in Hybrid

Med nye B-Klasse plug-in hybrid har Mercedes-Benz igjen lagt til rette for suksess i det norske hybrid-segmentet. Med en rekkevidde på inntil 71 km og optimalisert bagasjerom, kan du klare nesten alle hverdagens turer på strøm. Det sparer tid, penger og miljøet.

B-Klasse plug-in hybrid kan leveres med hengerfeste og kan trekke opp til 1600 kg. Selv om bilen blir litt tyngre med batteri så er den ganske kvikk, og den går fra 0-100 km/t på bare 6,8 sekunder, med en toppfart på 235 km/t. 

  • Elektrisk rekkevidde på 71 km
  • Romslig bagasjerom
  • Mulighet for tilhengerfeste
Pris fra 507 000 kr

B-Klasse Plug-in hybrid

B-Klasse plug-in hybrid imponerer oss på flere måter, først og fremst med sin klasseledende elektriske rekkevidde på inntil 71 km (WLTP), og sine solide ytelser. Nye B-Klasse kommer naturligvis med MBUX som kan by på spennende funksjoner som stemmestyring og utvidet virkelighetsnavigasjon. 

Kjøremodusene Komfort, ECO og Sport gjør at du som fører kan velge om du vil kjøre ren elektrisk, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring. Modellen kan også forvarmes eller -kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

71 km

1,4l/100km

7,4 kW

Automat

218 hk

5

501 l

75 kg

1600 kg

Kompakt

Mercedes-Benz B-klasse i fart

B-Klasse plug-in hybrid: Rask å lade

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende ladbar hybrid fra Mercedes-Benz. B250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm, og bruker 25 minutter fra 10 til 80 prosent.

B-Klasse plug-in hybrid: Romslig bagasjerom

Ladbare B-Klasse er like romslig som den tradisjonelle B-Klasse. For å optimalisere plassen i bagasjerommet, er eksosanlegget redesignet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass og sikrer et flatt gulv. 
 

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.