Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - du sparer 63 414,-

Mercedes-Benz C-Klasse Stasjonsvogn (Plug-in hybrid)

Endelig er klassikeren Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn å få som ladbar hybrid, med inntil 111(!) km elektrisk rekkevidde. Rekkevidden setter en ny standard for ladbare hybrider. C-klasse stasjonsvogn leveres selvsagt med Mercedes sitt MBUX Multimediasystem, lekkert interiør og luftfjæring, og en rekke andre funksjoner. C-klasse stasjonsvogn er slik som før - trygg og komfortabel, bare i et enda litt råere utgave.

  • 111 km elektrisk rekkevidde
  • 5 stjerner i Euro NCAP
  • MBUX-multimediesystem
  • Legendarisk stasjonsvogn
Pris fra 744 000 kr
C-klasse stasjonsvogn fra Mercedes i blå metallic.
1 / 7

C-klasse stasjonsvogn - en tidløs klassiker fra Mercedes

Klassikeren Mercedes-Benz C-klasse stasjonsvogn leveres endelig som ladbar hybrid, med en elektrisk rekkevidde på inntil hele 111 km (WLTP). Dette setter en helt ny standard for ladbare hybrider, og gjør at du nå også kan unnagjøre de litt lengre kjøreturene med helt elektrisk kjøring. Med luftfjæring og nivåregulering bak som standard, og en mengde teknisk utstyr fra den øverste hylla hos Mercedes-Benz, er resultatet en svært komfortabel, morsom og trygg bil for den kresne.

Plug-in bensin

Bakhjulsdrift

111 km

0,6 l/100km

0

Automat

313 hk

5

360 l

100 kg

1800 kg

Stasjonsvogn

Mercedes-Benz C-klasse stasjonsvogn sidevisning

Nye Mercedes C-klasse

C-Klasse stasjonsvogn Plug-in hybrid – eksepsjonell elektrisk rekkevidde

Ladbare hybrider har i stor grad vært fossildrevne biler som likevel lar deg kjøre til butikken eller lignende kun ved bruk av elektrisitet. Men med nye C-Klasse stasjonsvogn Plug-in hybrid får du virkelig en ekstra dimensjon, med en elektrisk rekkevidde på inntil hele 111 km. Tiden der el-motoren i en ladbar hybrid kun ga deg småturer og litt ekstra kraft er forbi – nå kan selv de lengre kjøreturene unnagjøres helelektrisk, samtidig som du alltid har den bensindrevne motoren i bakhånd når du måtte trenge det.

At C-Klasse stasjonsvogn Plug-in hybrid gir deg over 100 km rekkevidde er ikke bare godt for rekkevidden i seg selv, men også for lommeboken. Det norske avgiftssystemet har nemlig en nedre grense på 100 km helelektrisk rekkevidde før fullt avgiftsfritak slår inn. Dette resulterer i at C-Klasse stasjonsvogn Plug-in hybrid blir en rimeligere bil i Norge.

Lekkert interiør og avanserte systemer

Interiøret i nye C-Klasse har fått en solid oppgradering, og har fått flere elementer fra luksusbilen Mercedes-Benz S-Klasse. Mest fremtredende er kanskje den store midtstilte multimediaskjermen, hvor kjøretøy- og komfortfunksjoner enkelt kan benyttes og justeres ved hjelp av en lynrask berøringsskjerm.

Mercedes-Benz C-Klasse er også utstyrt med andre generasjon av den anerkjente multimediesystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Med dette systemet blir bilens funksjoner enda mer intelligente, og gir deg i tillegg tilgang til presis og velfungerende stemmestyring.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris