Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz C-Klasse Sedan

C-klasse sedan fra Mercedes-Benz har en klasseledende elektrisk rekkevidde på 111 km (WLTP) og imponerende ytelse. Her får du luftfjæring og nivåregulering bak som standard på både sedan og stasjonsutgaven. Fjerde generasjon av C-klasse er en ladbar hybrid med ekstremt lavt forbruk på bare 0,65-0,73 / 100 km for blandet kjøring (WLTP).

  • Elektrisk rekkevidde 111 km (WLTP)
  • Dynamisk komfort og EQ Boost
  • Lavt og økonomisk forbruk
  • Svingradius på bare 10,4 meter
Meld din interesse
Mercedes C-klasse 300
1 / 11

C-Klasse sedan (plug-in hybrid)

Med denne utgaven kan du kjøre langt og stødig uten ladeangst eller bekymringer for rekkevidde.
Med 9G-tronic automatgirkasse, mulighet for taklast på 100kg og tillatt hengervekt opptil 1800 kg er bilen perfekt for deg som trenger bil med hengerfeste.

C-Klasse sedan med kraft, presisjon og høy ytelse

Sittestilling er sportslig og interiøret byr på utsøkte materialer og det ypperste på markedet. Multifunksjonsrattet kommer i tre- og skinnutførelse glir fint inn sammen med resten av førerkupéen som er utsmykket med elegante dekorelementer, .
Her kan du virkerlig boltre deg i din egen (eller familiens) lukseriøse komfortsone.

Akselerasjonen på C-Klase sedan gjør at 0 til 100 km/t går unna på bare 6,1 sekunder og speedometeret stopper først på 245 km/t. Batteripakken til Mercedes C-Klasse er utviklet hos Mercedes selv, og har en kapasitet på 25,4 kWt. Batteriet kan dermed lades full opp på 30 minutter.

Sportslig luksus - en ny form for komfort

Bagasjeromsstørrelsen er 360 liter totalt og hele 1 375 liter med nedlagte bakseter. Dette er en økning på 40 liter fra forrige modell. Også lengden på bagasjerommet er også økt til 1 meter ( 1043mm).

Kjøreassistentsystem i verdensklasse

Med kjøreassistentsystemene fra Mercedes-Benz får du avansert teknikk som bidrar til mer komfortabel og trygg kjøring i det daglige. Forhåndsinnstilt avstand til kjøretøyene foran reagere nå på stillestående kjøretøy på veien i hastigheter opptil 100 km/t (tidligere 60 km/t).

360-kamera bidrar til kjørefelt-gjenkjenning også i høy hastighet, forbedret ytelse i svinger på landevei og bedre kjørefeltsentrering på motorveien.