Mercedes-Benz CLA Coupé

Endelig kan vi tilby nye Mercedes-Benz CLA Coupé som ladbar hybrid. En designperle med imponerende elektrisk rekkevidde, overraskende praktiske egenskaper og førerassistansesystemer i luksusklassen. Dette er modellen for deg som vil ha det ypperste innen bildesign.

  • Elektrisk rekkevidde på 75 km
  • Førerassistanse i luksusklassen
  • Overraskende god plass

Pris fra 539 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

CLA Coupé Plug-in hybrid

Nå lanseres nye CLA Coupé som ladbar hybrid, en designperle med en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 75 km (WLTP). CLA Coupé byr på et sportslig coupé-design, fire dører og overraskende god plass. 

CLA Coupé plug-in hybrid kombinerer elmotorens dynamikk og effektivitet med forbrenningsmotorens rekkevidde. Samlet gir de en systemeffekt på inntil 218 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm.

Elmotoren sørger for ekstra effekt under akselerasjon. Faktisk er toppfarten på ren elektrisitet hele 140 km/t. Med norske fartsgrenser betyr det i praksis at du kan være ren elbilist hvis du måtte ønske det.

Det vannavkjølte batteriet har en kapasitet på 15,6 kWh, og lades ved hjelp av hurtiglader fra 10-80% på ca. 25 minutter.

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

72 km

1,3 l/100km

7,4 kW

Automat

218 hk

5

390 l

75 kg

1600 kg

Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé

Design og komfort i en klasse for seg

Den blanke diamantgrillen, brede hekken og de muskuløse skuldrene gjør CLA Coupé til en bil som virkelig skiller seg ut i mengden. Og hva er vel en ekte coupé uten rammeløse dører? Økt sporvidde sikrer bedre veigrep, kurvedynamikk og retningsstabilitet. De todelte lyktene, delvis integrert i bakluken, gir en stor bagasjeromsåpning slik at du enklere kan laste inn og ut.

Heldigitalt førermiljø

Førerplassen er heldigital, og består av to høyoppløselige skjermer bak en heldekkende glassoverflate. Takket være forskjellige visningsstiler kan alt konfigureres akkurat slik du vil ha det.

MBUX interiørassistent

Med den nye interiørassistenten Mercedes-Benz User Experience (MBUX) gir CLA mulighet for berøringsfri betjening av en rekke komfortfunksjoner, kun ved hjelp av håndbevegelser.

Integrasjon for smarttelefon

Full integrasjon av smarttelefon er en selvfølge i nye CLA Coupé, hvor telefonen din automatisk kobles opp i det du starter bilen. Trådløs lading basert på Qi-standarden er naturligvis også på plass.

Optimal sikkerhet

CLA Coupé kommer med avanserte sikkerhetssystemer og førerassistanse i luksusklassen. Mercedes-Benz kaller det Intelligent Drive, og målet er å gjøre stressende situasjoner merkbart lettere for deg som sjåfør.

Innovative assistansesystemer kan forutse farlige situasjoner, advare deg, og til og med styre eller bremse bilen automatisk hvis uhellet skulle være ute.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.