Mercedes-Benz E-Klasse Sedan

Nye E-Klasse Sedan er mer dynamisk, elegant og luksuriøs enn noensinne. Fra den sportslige og markante fronten til den atletiske og muskuløse hekken, er ingen designelementer overlatt til tilfeldighetene. Bilen er spekket med intelligent teknologi og smarte funksjoner som hjelper deg i trafikken. 

  • Perfeksjonert design
  • Klasseledende komfort
  • Smarte assistentsystemer

Pris fra 753 675 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

E-Klasse Sedan

Eksteriøret på nye E-Klasse Sedan oser av eleganse. Det nye panseret har fått langsgående såkalte «power domes», mens diamantgrillen og frontlyktene har fått et nytt og progressivt uttrykk.

Interiøret har blitt oppgradert med mer komfort, utsøkte materialvalg og innovativ teknologi. Vi trekker spesielt frem det nydesignede rattet med berøringsbetjening, samt nyeste versjon av Mercedes-Benz User Experience (MBUX), et intelligent multimediesystem som kan styres med stemme, berøring og håndbevegelser.

Bensin

Firehjulsdrift

7,1l/100km

Automat

211 hk

5

0

0

0

Sedan

Komfort

Når det kommer til komfort på veien leder E-Klasse Sedan an i sin klasse. Med et adaptivt understell, nitrinns automatgirkasse og individuelle kjøreprogrammer, vil en langtur aldri oppleves som slitsom. Slapp av og la cruisekontrollen ta seg av farten, samtidig som drivstofforbruket holdes på et minimum.

Sikkerhet

Nye E-Klasse Sedan kommer med en rekke intelligente kjøresystemer. Det kan blant annet forutse farlige situasjoner, advare deg i tide, og til og med bremse og styre bilen automatisk. Systemet legger til rette for svært komfortable kjøreopplevelser og vil gjøre kupeen til ditt nye favorittsted.


Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.