Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz E-klasse sedan

Nye E-Klasse Sedan er mer dynamisk, elegant og luksuriøs enn noensinne. Fra den sportslige og markante fronten til den atletiske og muskuløse hekken, er ingen designelementer overlatt til tilfeldighetene. Bilen er spekket med intelligent teknologi og smarte funksjoner som hjelper deg i trafikken. 

  • Perfeksjonert design
  • Klasseledende komfort
  • Smarte assistentsystemer
  • Bestill før nyttår og unngå avgiftsøkning
Vi har flere leveringsklare E-klasse - be om tilbud hos forhandler!
Mercedes-Benz E-klasse sedan foran
1 / 6

E-Klasse Sedan

Eksteriøret på nye E-Klasse Sedan oser av eleganse. Det nye panseret har fått langsgående såkalte «power domes», mens diamantgrillen og frontlyktene har fått et nytt og progressivt uttrykk.

Interiøret har blitt oppgradert med mer komfort, utsøkte materialvalg og innovativ teknologi. Vi trekker spesielt frem det nydesignede rattet med berøringsbetjening, samt nyeste versjon av Mercedes-Benz User Experience (MBUX), et intelligent multimediesystem som kan styres med stemme, berøring og håndbevegelser.

Komfort

Når det kommer til komfort på veien leder E-Klasse Sedan an i sin klasse. Med et adaptivt understell, nitrinns automatgirkasse og individuelle kjøreprogrammer, vil en langtur aldri oppleves som slitsom. Slapp av og la cruisekontrollen ta seg av farten, samtidig som drivstofforbruket holdes på et minimum.

Sikkerhet

Nye E-Klasse Sedan kommer med en rekke intelligente kjøresystemer. Det kan blant annet forutse farlige situasjoner, advare deg i tide, og til og med bremse og styre bilen automatisk. Systemet legger til rette for svært komfortable kjøreopplevelser og vil gjøre kupeen til ditt nye favorittsted.


Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris