Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn

Nye E-Klasse Stasjonsvogn kombinerer luksusfølelsen fra en sedan med en stasjonsvogns praktiske egenskaper. Med et oppgradert design, heldigitalt førermiljø og et bagasjerom som ikke kunne vært romsligere, er nye E-Klasse en arbeidshest som elegant takler alle behov du måtte ha.

  • Luksuriøs og praktisk
  • Klasseledende bagasjerom
  • Avanserte sikkerhetssystemer

Pris fra 783 901 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

E-Klasse Stasjonsvogn

Med et nytt og skjerpet design har nye E-Klasse stasjonsvogn blitt enda mer elegant. Fronten har fått ny grill og nye hovedlys, og baklysene har blitt fullstendig redesignet.

Interiøret er også kraftig oppgradert med høyere grad av komfort, nytt ratt og ikke minst, mer plass.
Det heldigitale førermiljøet byr på siste versjon av det intelligente multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX), som du kan styre ved hjelp av tale, berøring og håndbevegelser. De høyoppløselige digitale skjermene har også økt i størrelse.

Diesel

Firehjulsdrift

5,8l/100km

Automat

194 hk

5

560 l

0

0

Stasjonsvogn

Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn

Klasseledende bagasjeromsplass

Nye E-Klasse stasjonsvogn har ekstra god plass i bagasjerommet, hvor du har 640 liter tilgjengelig med baksetene i bruk. Det totale volumet øker til 1820 liter med baksetene slått ned.

Ekstra sikkerhet

Nye E-Klasse stasjonsvogn kommer med en rekke intelligente kjøresystemer. Bilen kan hjelpe deg å forutse farlige situasjoner, advare deg, og til og med styre eller bremse bilen automatisk, hvis uhellet skulle være ute.

Systemet URBAN GUARD overvåker i tillegg bilen for deg når den ikke er i bruk. Hvis noen forsøker å bryte seg inn, hvis bilen er i ferd med å bli tauet bort, eller hvis noen skulle være uheldige å bulke i deg, vil du kunne bli varslet direkte på smarttelefonen din.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.