Mercedes-Benz EQA 250

Mercedes-Benz EQA er den første helelektriske kompakt-SUVen i Mercedes-EQ-serien og er således et kjærkomment tilskudd i det norske elbilmarkedet. EQA 250 kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 426 kilometer (WLTP) og mulighet for både hengerfeste og takstativ.

  • Inntil 426 km rekkevidde (WLTP)
  • 100 kW hurtiglading
  • Mulighet for hengerfeste og takstativ

Pris fra 454 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Mercedes-Benz EQA: En erfaren nyvinning

EQA er den første helelektriske kompakt-SUVen fra Mercedes-Benz, og kan i stor grad knyttes opp til den populære søstermodellen Mercedes-Benz GLA. EQA viderefører søsterens suksessrike egenskaper og kvaliteter, og kombinerer det med en svært effektiv elektrisk drivlinje. Resultatet er en eksklusiv og allsidig kompakt-SUV med gode kjøreegenskaper og en rekkevidde på inntil 426 km. Oppgraderer du til EQA 300 4MATIC får du enda lengre rekkevidde, i tillegg til mer motorkraft og firehjulsdrift.

Elektrisk

Forhjulsdrift

426 km

17,7 KWh/100km

100 kW

0

Automat

190 hk

5

340 l

75 kg

750 kg

Mercedes-Benz EQA 250

Et solid utgangspunkt med et hav av muligheter

Mercedes-Benz EQA leveres med særdeles mye utstyr som standard. Dette inkluderer blant annet LED hovedlys med adaptive fjernlys, elektronisk styrt bakluke, 18-tommer lettmetallfelger, svært gode seter med fire-veis justerbar korsryggstøtte, ryggekamera og multifunksjonsratt i skinn.

I tillegg leveres EQA med varmepumpe som standard, noe som er svært gunstig for norske forhold. Systemet gjør at overskuddsvarme fra den elektriske drivlinjen kan brukes til å varme kupéen, som resulterer i at klimaanlegget trekker betydelig mindre strøm, og du får lengre tilgjengelig elektrisk rekkevidde.

Nyeste versjon av det intuitive multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX) er også på plass. Det intelligente og brukervennlige systemet lar deg blant annet operere en rekke av bilens funksjoner ved hjelp av stemmen din. MBUX vil kunne lære seg musikken du liker, eller hvilken vei du foretrekker å kjøre til og fra jobb. Er det kø der du vanligvis kjører, vil systemet kunne vise deg en raskere vei hjem.

I tillegg finnes et helt hav av mulig ekstrautstyr som tilhengerfeste, elektrisk bakluke, Burmester lydanlegg og AMG-pakker.

Hurtig og enkel lading

Lading av EQA vil aldri være en utfordring. For regelmessig hjemmelading anbefaler vi installasjon av Wallbox. Er du på farten kan du benytte deg av ladestasjoner langs veien, der bilen kan hurtiglades med en ladeeffekt på inntil 100kW. Batteriet har en kapasitet på 66,5 kWt og kan lades fra 10-80% kapasitet på 30 minutter.

Gjennom tjenesten Mercedes Me Charge får du tilgang til over 175.000 offentlige ladestasjoner over hele Europa.

Intelligente sikkerhetssystemer

EQA leveres med en rekke intelligente sikkerhetssystemer som standard. Dette inkluderer blant annet aktiv filskifteassistent og bremseassistent. Sistnevnte bremser bilen automatisk for deg for å hindre eller minske skadeomfanget ved en eventuell kollisjon. I tillegg vil bilen også kunne bremse automatisk for fotgjengere eller parkerte biler ved lav fart i tettbygde og urbane strøk, dersom det skulle være nødvendig.

Velg blant tre ulike modeller

Mercedes-Benz EQA leveres i tre ulike modeller, der hjuldrift, rekkevidde, motorstørrelse og maks tillatt total tilhengervekt er de tydeligste forskjellene:

EQA 250: Forhjulsdrift, inntil 426 km rekkevidde (WLTP), 190 hk og maks 750 kg tilhengervekt.

EQA 300 4MATIC: Firehjulsdrift, inntil 432 km rekkevidde (WLTP), 228 hk og maks 1800 kg tilhengervekt.

EQA 350 4MATIC: Firehjulsdrift, inntil 432 km rekkevidde (WLTP), 292 hk og maks 1800 kg tilhengervekt.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.