Hopp til hovedinnhold

Kampanje - spar inntil 37 000 kr

EQA 300 4MATIC fra Mercedes-EQ

EQA 300 4MATIC er den første helelektriske kompakt-SUVen i Mercedes-EQ-serien og er således et kjærkomment tilskudd i det norske elbilmarkedet. Med en elektrisk rekkevidde på inntil 432 kilometer (WLTP), firehjulsdrift og mulighet for både hengerfeste og takstativ er dette en modell som skapt for det norske markedet.

  • Inntil 432 km rekkevidde (WLTP)
  • 100 kW hurtiglading
  • 5-stjerner i NCAP kollisjonstest
  • Serviceavtale inkludert i prisen - 3 år / 45 000 km
Pris fra 586 800 kr
EQA fra Mercedes-EQ med terningkast 5 hos Elbil24.
1 / 8

Video av EQA fra Mercedes-EQ:

EQA 300: En erfaren nyvinning

EQA er den første helelektriske kompakt-SUVen fra Mercedes-Benz, og kan i stor grad knyttes opp til den populære søstermodellen Mercedes-Benz GLA. EQA viderefører søsterens suksessrike egenskaper og kvaliteter, og kombinerer det med en svært effektiv elektrisk drivlinje. Resultatet er en eksklusiv og allsidig kompakt-SUV med gode kjøreegenskaper og en rekkevidde på inntil 432 km.

Elektrisk

Firehjulsdrift

432 km

17,7 KWh/100km

100 kW

11 kW

Automat

228 hk

5

340 l

75 kg

1800 kg

Mercedes Benz EQA 300 4matic side

Et solid utgangspunkt med et hav av muligheter

EQA leveres med særdeles mye utstyr som standard. Dette inkluderer blant annet LED hovedlys med adaptive fjernlys, elektronisk styrt bakluke, 18-tommer lettmetallfelger, svært gode seter med fire-veis justerbar korsryggstøtte, ryggekamera og multifunksjonsratt i skinn.

I tillegg leveres EQA med varmepumpe som standard, noe som er svært gunstig for norske forhold. Systemet gjør at overskuddsvarme fra den elektriske drivlinjen kan brukes til å varme kupéen, som resulterer i at klimaanlegget trekker betydelig mindre strøm, og du får lengre tilgjengelig elektrisk rekkevidde.

Nyeste versjon av det intuitive multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX) er også på plass. Det intelligente og brukervennlige systemet lar deg blant annet operere en rekke av bilens funksjoner ved hjelp av stemmen din. MBUX vil kunne lære seg musikken du liker, eller hvilken vei du foretrekker å kjøre til og fra jobb. Er det kø der du vanligvis kjører, vil systemet kunne vise deg en raskere vei hjem.

I tillegg finnes et helt hav av mulig ekstrautstyr som tilhengerfeste, elektrisk bakluke, Burmester lydanlegg og AMG-pakker.

Hurtig og enkel lading

Lading av EQA vil aldri være en utfordring. For regelmessig hjemmelading anbefaler vi installasjon av Wallbox. Er du på farten kan du benytte deg av ladestasjoner langs veien, der bilen kan hurtiglades med en ladeeffekt på inntil 100kW. Batteriet har en kapasitet på 66,5 kWt og kan lades fra 10-80% kapasitet på 30 minutter.

Gjennom tjenesten Mercedes Me Charge får du tilgang til over 175.000 offentlige ladestasjoner over hele Europa.

Intelligente sikkerhetssystemer

EQA leveres med en rekke intelligente sikkerhetssystemer som standard. Dette inkluderer blant annet aktiv filskifteassistent og bremseassistent. Sistnevnte bremser bilen automatisk for deg for å hindre eller minske skadeomfanget ved en eventuell kollisjon. I tillegg vil bilen også kunne bremse automatisk for fotgjengere eller parkerte biler ved lav fart i tettbygde og urbane strøk, dersom det skulle være nødvendig.

Velg blant tre ulike modeller

EQA leveres i tre ulike modeller, der hjuldrift, rekkevidde, motorstørrelse og maks tillatt total tilhengervekt er de tydeligste forskjellene:

EQA 250: Forhjulsdrift, inntil 426 km rekkevidde (WLTP), 190 hk og maks 750 kg tilhengervekt.

EQA 300 4MATIC: Firehjulsdrift, inntil 432 km rekkevidde (WLTP), 228 hk og maks 1800 kg tilhengervekt.

EQA 350 4MATIC: Firehjulsdrift, inntil 432 km rekkevidde (WLTP), 292 hk og maks 1800 kg tilhengervekt.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris