Mercedes-Benz EQB 300 4M

Som del av den raskt ekspanderende elbilserien til Mercedes-Benz, sørger EQB for å dekke nok et behov i befolkningens bilhverdag. Dette er elbilen for deg som trenger litt ekstra plass og/eller ekstra seter, samtidig som du ikke ønsker å fire på kravene om premium-følelse og ekte kjøreglede – akkurat som det skal være når du kjører Mercedes-Benz.

  • Syv seter
  • Firehjulstrekk
  • Opptil 419 km rekkevidde (WLTP)

Pris fra 549 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Elektrisk

Firehjulsdrift

416 km

18,4 kWh/100km

100 kW

11 kW

Automat

225 hk

7

495 l

75 kg

0 kg

Mercedes-Benz EQB 300 4M

Mercedes-Benz EQB – premium-SUV med plass til det meste

EQB er bilen for storfamilien, hytteturen, storhandelen og deg som liker det romslig og fleksibelt. Takket være en tredje seterad har denne elbilen syv seter, der de to bakerste setene er romslige nok til at to passasjerer på inntil 165cm sitter komfortabelt. Med disse setene i bruk rommer bagasjerommet 465 liter. Slår du i stede ned den bakerste seteraden, som legges flatt ned i gulvet, og skyver seterad nummer to frem, rommer bagasjerommet hele 1620 liter. I EQB kan du også sette inn opptil fire barneseter.

En teknologisk og moderne bil med sikkerhet i fokus

Som seg hør og bør i en Mercedes-Benz gir også EQB deg det ypperste innen teknologiske funksjoner, avanserte førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Det velkjente og kritikerroste MBUX multimediesystemet er selvsagt implementert, og gir deg enkel tilgang på en rekke funksjoner fra en komfortabel førerposisjon. Her ligger alt til rette for en behagelig, underholdende og sikker kjøreopplevelse for hele familien.

Velg mellom to ulike modeller

EQB leveres i to ulike modeller; EQB 300 4MATIC og EQB 350 4MATIC. Begge modellene kommer med firehjulsdrift, en batterikapasitet på 66,5 kWh og en rekkevidde på opptil 419 km. Forskjellen finner du i motorens ytelse:

EQB 300 4MATIC: Effekt: 228 hk. Dreiemoment: 390 Nm. 0-100 km/t: 8 sekunder.

EQB 350 4MATIC: Effekt: 292 hk. Dreiemoment: 520 Nm. 0-100 km/t: 6,2 sekunder.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.