Hopp til hovedinnhold

Kampanje - spar inntil 147 000 kr

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC

Mercedes-Benz ligger ikke på latsiden hva gjelder elbil-lanseringer, og nå er endelig den elektrifiserte utgaven av E-Klasse; luksus-sedanen EQE fra Mercedes-AMG her. Sedanen er litt mindre enn flaggskipet EQS, men kan skilte med de samme essensielle funksjonene.

  • Inntil 533 km rekkevidde (WLTP)
  • Firehjulsdrift
  • Kan lade 250 km på kun 15 minutter
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45.000 km
Pris fra 1 045 490 kr
Mercedes-AMG EQE 43 i rød metallic sett forfra.
1 / 11

Se video av EQE 43 fra Mercedes-AMG

Elektrisk

Firehjulsdrift

532 km

19,7 kWh/100km

170 kW

11 kW

Automat

476 hk

5

430 l

100 kg

750 kg

Mercedes EQE 43 fra Mercedes-AMG

Med EQE fortsetter Mercedes-EQ utrullingen av sportslige, komfortable og moderne elbiler, der ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. EQE innehar et romslig interiør og serverer deg det råeste markedet har å by på innen ytelse og kjøreegenskaper. I tillegg er bilen spekket med teknologiske funksjoner som gjør kjøringen til en behagelig, stressfri og minnerik opplevelse for både sjåfør og passasjerer.

Tips: Se også nyheten Mercedes EQE 300

EQE 43 - en aerodynamisk designperle fra Mercedes

Det er utført en rekke aerodynamiske tiltak på Mercedes EQE, der det er lett å dra sammenligninger til verdens mest aerodynamiske produksjonsbil, Mercedes-Benz sin EQS. Med optimaliserte hjul, strømlinjeformet design, hjulspoilere foran og bak og spoiler på bagasjelokket – for å nevne noe – har Mercedes-EQ også her skapt en imponerende aerodynamisk bil som resulterer i effektiv kjøring og svært god rekkevidde.

Samtidig er det imponerende hvor godt de aerodynamiske prioriteringene er skjult i bilens design. Med filosofien «Sensual Purity» har Mercedes-Benz skapt en elegant og sportslig luksussedan med lekre linjer og sømløse overganger. Legger du til et luksuriøst og elegant interiør – der den kritikerroste Hyperscreen-skjermen vi kjenner fra EQS er kremen på kaka – er konklusjonen allerede dratt: EQE er enkelt og greit en aerodynamisk designperle av de sjeldne.

Tips: Se også nyheten Mercedes EQE 300

EQE - eksepsjonell rekkevidde og hurtiglading

Med sine aerodynamiske egenskaper og et batteri på 90 kWh kan EQE 43 AMG skilte med en rekkevidde på inntil 533 kilometer, målt etter WLTP-standarden. Det bør holde til det aller meste, enten du skal tur-retur hytta eller du bare ønsker å lade sjelden. Skulle du likevel ha behov for lading på veien kan EQE lades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, som under optimale forhold vil gi deg inntil 250 ekstra kilometer på bare 15 minutter. Det vil også bli mulig å bestille en kraftig ombordlader med mulighet til å lade med opptil 22 kW med ladeboks.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris