Hopp til hovedinnhold

Kampanje - spar inntil 238 000 kr

EQS 580 4MATIC fra Mercedes-EQ

EQS 580 fra Mercedes-EQ er den første helelektriske sedanen fra Mercedes-Benz. Luksusbilen er bygget på en helt ny plattform, og har en elektrisk rekkevidde på inntil 668 kilometer målt etter WLTP-standarden.

  • Inntil 668 km rekkevidde (WLTP)
  • Lader inntil 300 km på under 15 minutter
  • Terningkast 6 i Dagbladet
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45. 000 km
Pris fra 1 466 037 kr
EQS 580 i front med terningkast
1 / 9

EQS 580 fra Mercedes-EQ - luksus fra A til Å

Med Mercedes sin nye EQS får du en luksuriøs og velutstyrt sedan som leverer i topp klasse, både hva gjelder rekkevidde, kjøreegenskaper, design og komfort. Ikke bare ser den supermoderne og elegant ut; den føles enda bedre, og opplevelsen starter i det øyeblikket du setter deg ned i den romslige, oversiktlige og komfortable førerposisjonen.

Det første du legger merke til er en gigantisk, buet skjermenhet som nærmest ser ut til å sveve fra A-stolpe til A-stolpe. Med det høyteknologiske multimediasystemet MBUX Hyperscreen har du full kontroll over det automatiske klimakontrollsystemet og bilens avanserte systemer og funksjoner. Med en presis og velfungerende berøringsfunksjon kvitterer skjermen tilbake med små pulseringer som gir inntrykk av en mekanisk bryter. 

Høyt nivå av standardutstyr i Mercedes sin EQS

EQS har et høyt nivå av standardutstyr med blant annet AIRMATIC luftfjæring for utmerket kjørekomfort, og DIGITAL Light som presist lyser opp veien uten å blende motgående trafikk. Skjermpakken med 12,8" OLED skjerm i midtkonsollen er standard på EQS 450+, mens kundene som velger EQS 580 4MATIC kan glede seg over den nye MBUX-Hyperscreen som standard. I tillegg er medfølger utstyr som adaptiv cruisekontroll, 360-graders kamera, navigasjon og Keyless-Go uten å måtte krysse av i listen for ekstrautstyr.

Elektrisk

Firehjulsdrift

668 km

18,6 kWh/100km

170 kW

11 kW

Automat

516 hk

5

610 l

100 kg

750 kg

Mercedes Benz EQS 580 4matic side

Eksepsjonell rekkevidde og hurtiglading fra Mercedes

EQS fra Mercedes-EQ har en rekkevidde på inntil 668 km (WLTP) er ikke annet enn imponerende, og bør være nok i massevis for et hvert behov. Det tilsvarer tross alt en kjøretur fra Oslo til Kristiansand – tur-retur – uten å lade.

Skulle du derimot ha behov for å lade underveis, trenger du ikke lange ladetiden for å legge på ytterligere kilometer til rekkevidden. EQS kan lades med opptil 200 kW på hurtigladestasjoner, og nye 300 kilometer rekkevidde kan lades opp på bare 15 minutter under de rette forholdene.

Med det intelligente og dynamiske navigasjonssystemet Electric Intelligence får du også enkelt opp den mest praktiske og raskeste kjøreruten med ladestopp, basert på faktorer som topografi, rute, temperaturer og hastighet.

EQS 580 - Verdensledende aerodynamikk

Klasseledende rekkevidde og uhemmet skryt verden over kommer ikke uten grunn. Mercedes EQS har et hav av funksjoner og topp moderne løsninger, som bare må oppleves. Og når du først har entret denne superstjernen av en elektrisk luksus-sedan kan du samtidig ta innover deg at du sitter i en bil som er bedre enn alle andre i hele verden på ett område: Med en cd-verdi fra 0,20 er Mercedes EQS den mest aerodynamiske bilen i verden.

Terningkast 6 i Dagbladet: «EQS føles og oppleves nemlig som en million også - om ikke mer!»

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris