Mercedes-Benz GLE Coupé Plug-in hybrid

Når du setter deg inn i den revolusjonerende førerplassen i Mercedes-Benz GLE Coupé ladbar hybrid entrer du en verden omgitt av moderne teknologi, særegen kjørekomfort og lekkert design. Med inntil 100 km elektrisk rekkevidde (WLTP) og en helvariabel firehjulsdrift er denne bilen i en klasse for seg selv.

  • 100 km rekkevidde (WLTP)
  • Helvariabel firehjulsdrift
  • Full av moderne teknologi

Pris fra 1 172 675 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

GLE Coupé Plug-in hybrid

Nye GLE Coupé har bedre romfølelse, bedre utsikt og større panoramasoltak enn tidligere, uten at dette på noen som helst måte har godt ut over designet. Finishen oser av kvalitet, og alt fra de lekre dekorelementene i metallstruktur til de elegante widescreen-skjermene i førerposisjonen er en fryd for øyet. 

Plug-in diesel

Firehjulsdrift

99 km

1,1l/100km

7,4 kW

Automat

320 hk

5

490 l

100 kg

3500 kg

SUV

Mercedes-Benz GLE Coupé Plug-in hybrid

Komfort og teknologi i verdensklasse

I GLE Coupé plug-in hybrid kan du velge mellom 64 stemningsfarger og forskjellige kupédufter og massasjeprogrammer, som gjør kjøreturen til en særdeles behagelig opplevelse. Her er det lett å finne seg til rette og bli sittende.

Med en presis berøringspad i midtkonsollen, et omfattende stemmestyringssystem og personlige tilpasningsmuligheter i widescreen-displayet er alle de intelligente tjenestene GLE Coupé har å by på alltid i umiddelbar nærhet. 

Bilen fås også med imponerende integrasjonsmuligheter med smarttelefon, der telefonen kan benyttes som bilnøkkel, lades trådløst og åpne apper i displayet i bilen.

Elektrisitet kombinert med bensin eller diesel

Den elektriske rekkevidden på inntil 100 km (WLTP) holder til de fleste gjøremål, men når du skal ut på lengre turer eller ønsker litt ekstra kraft og moro er det godt å ha litt ekstra å gå på. Mercedes Benz GLE Coupé plug-in hybrid leveres med enten diesel- eller bensinmotor i kombinasjon med en kraftig elektromotor.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.