Hopp til hovedinnhold

Opel Astra Plug-in hybrid

Nye Opel Astra plug-in hybrid er første ladbare hybrid i kompaktutgave fra Opel. Plug-in hybriden fra Opel vil komme i to versjoner med åttetrinns automatkasse.

Nye Astra plug-in hybrid er designet og bygget i Tyskland og vil overta for den fossile forgjengeren Astra fra 2016. Kjøreegenskapene er upåklagelig god med god stabilitet ved bremsing.

  • Opptil 60km el-rekkevidde (WLTP)
  • Mulighet for hengerfeste og takboks
  • Mulighet for norsk stemmestyring
  • Støtte for Apple Carplay og Android Auto
Meld din interesse til nærmeste forhandler

Nye Opel Astra 2022-modell – ladbar og sportslig

Nye Opel Astra er 6.generasjon Astra og en særdeles sprek kompaktbil. Designet er kanskje kjent for noen, der den har hentet designelementer fra mer kjente Opel mokka-e. Motoren består av en 1.6-liters turbomotor, elmotor og 8-trinns automatgir. Med batterikapasitet på 12,4 kWt får du en elektrisk rekkevidde på opptil 60 km (WLTP). Modellen har også fått Opel sitt iBooster-system for å gjennvinne energi og øke den elektriske rekkevidden.

Nye Opel Astra 2022-modell i gul metallic sett forfra.

God plass og sittekomfort gir behagelige kjøreturer

Den nye Astraen har økt akselavstand og har en lengde på 437,4 centimeter. Bredden på bilen har økt noe og gir plass til innlasting av gjenstander på 1,02 meter. Bagasjerommet på plug-in hybriden rommer 352 liter, og i tillegg har Astraen 30 liter oppbevaringsplass rundt passasjer og fører.

Setene innvendig er ergonomiske og faktisk godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Setene har 6-veis manuell justering som standard. Her får du også egen korsryggstøtte, uttrekkbar lårstøtte og regulerbare hodestøtter.  Opel har i denne utgaven hatt et ekstra fokus på å isolere motorrommet, noe som gir deg en behagelig og nærmest støyfri kjøreopplevelse.

Sportslig hybrid med fokus på sikkerhet

Designet oppleves som stramt, med rene og rette linjer. Både utvendig og innvendig blir du møtt av stilfulle detaljer, fra lettmetallfelgene, den karakteristiske fronten og instrumentpanelet.

Nye Astra har 8 kollisjonsputer, hodestøtter på alle sitteplasser og 2stk ISOFIX-fester som standard. I sikkerhetspakken Intelli-Drive 1.0 finner vi hele 10 ulike sikkerhetsfunksjoner. Trafikkskiltgjenkjenning, fotgjengeroppdagelse (front), og kryssende trafikk-varsling (ved rygging) er noen smarte teknologiske funksjoner som bidrar til å øke sikkerheten.

Nye Astra kan du få i fargen Arktis White (standard), Kardio Red, Kult Yellow, Karbon Black, Vulkan Grey, Kristall Silver eller Kobalt Blue.

Snarveier