Hopp til hovedinnhold

Opel Astra Plug-in hybrid

Nye Opel Astra plug-in hybrid er første ladbare hybrid i kompaktutgave fra Opel. Plug-in hybriden fra Opel vil komme i to versjoner med åttetrinns automatkasse.

Nye Astra plug-in hybrid er designet og bygget i Tyskland og vil overta for den fossile forgjengeren Astra fra 2016. Kjøreegenskapene er upåklagelig god med god stabilitet ved bremsing.

  • Opptil 68 km el.rekkevidde (WLTP)
  • Mulighet for hengerfeste og takboks
  • Støtte for Apple Carplay og Android Auto
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45.000 km
Pris fra 499 000 kr
Opel Astra plug-in hybrid i gult sett forfra.
1 / 7

Nye Opel Astra 2022-modell – ladbar og sportslig

Nye Opel Astra er 6.generasjon Astra og en særdeles sprek kompaktbil. Designet er kanskje kjent for noen, der den har hentet designelementer fra mer kjente Opel mokka-e. Motoren består av en 1.6-liters turbomotor, elmotor og 8-trinns automatgir. Med batterikapasitet på 12,4 kWt får du en elektrisk rekkevidde på opptil 68 km (WLTP). Modellen har også fått Opel sitt iBooster-system for å gjennvinne energi og øke den elektriske rekkevidden.

Få et uforpliktende tilbud på Opel Astra!

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

68 km

1,1/100km

7,4 kW

Automat

180 hk

5

352 l

75 kg

750 kg

Kompakt

Nye Opel Astra 2022-modell i gul metallic sett forfra.

En Opel Astra med god plass og god sittekomfort

Den nye Astraen har økt akselavstand og har en lengde på 437,4 centimeter. Bredden på bilen har økt noe og gir plass til innlasting av gjenstander på 1,02 meter. Bagasjerommet på plug-in hybriden rommer 352 liter, og i tillegg har Astraen 30 liter oppbevaringsplass rundt passasjer og fører.

Setene innvendig er ergonomiske og faktisk godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Setene har 6-veis manuell justering som standard. Her får du også egen korsryggstøtte, uttrekkbar lårstøtte og regulerbare hodestøtter.  Opel har i denne utgaven hatt et ekstra fokus på å isolere motorrommet, noe som gir deg en behagelig og nærmest støyfri kjøreopplevelse.

Be om et uforpliktende tilbud på Opel Astra.

Astra - en sportslig hybrid med fokus på sikkerhet

Designet oppleves som stramt, med rene og rette linjer. Både utvendig og innvendig blir du møtt av stilfulle detaljer, fra lettmetallfelgene, den karakteristiske fronten og instrumentpanelet.

Nye Opel Astra har 8 kollisjonsputer, hodestøtter på alle sitteplasser og 2stk ISOFIX-fester som standard. I sikkerhetspakken Intelli-Drive 1.0 finner vi hele 10 ulike sikkerhetsfunksjoner. Trafikkskiltgjenkjenning, fotgjengeroppdagelse (front), og kryssende trafikk-varsling (ved rygging) er noen smarte teknologiske funksjoner som bidrar til å øke sikkerheten.

Hybridbilen fra Opel kan du få i fargen Arktis White (standard), Kardio Red, Kult Yellow, Karbon Black, Vulkan Grey, Kristall Silver eller Kobalt Blue.

Bestill en uforpliktende og gratis prøvekjøring av nye Opel Astra!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris