Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - fra 3 500,- per mnd.*

Corsa-e

Nye Opel Corsa-e er kåret til «Årets beste kjøp» i Europa av Autobest. Her ser du tydelig hva tysk ingeniørkunst kan by på av presisjon og design. Den helelektriske versjonen av Opels klassiker kommer med et 50 kWh batteri og en rekkevidde på 337 km. I tillegg har den blitt 48 millimeter lavere enn forgjengeren, uten at det har gått på bekostning av romsligheten. 

  • Terningkast 6 av VG (17.11.2022)
  • Inntil 337 km rekkevidde (WLTP)
  • Lades 80% på 30 minutter
  • Leasingkampanje inkl. serviceavtale
Leasingkampanje - fra 3 500,- per mnd.* (inkl. serviceavtale)
Opel Corsa-e med terningkast 5 fra VG
1 / 10

Opel Corsa-e: Årets beste kjøp 2020

Opel Corsa-e fungerer godt som en liten familiebil til bruk på kortere turer. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix frontlykter, som gjør at du kan bruke fjernlys uten å blende medtrafikanter. Veien lyses optimalt opp i alle situasjoner. Med 267 liter bagasjeromskapasitet får du plass til alt du trenger, og du kan også legge ned baksetene for å få enda bedre romslighet. Vinteren blir mer behagelig med setevarme og oppvarmet ratt, mens ISOFIX-monteringen gjør det enkelt å klikke barnesetet på plass. 

Få et uforpliktende leasingtilbud på Corsa-e inkludert serviceavtale.

Elektrisk

Forhjulsdrift

337 km

14,7kWh/100km

110 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

267 l

75 kg

0 kg

Elektrisk Corsa-e med kjøreassistanse som forenkler hverdagen

I nye Corsa-e får du alt du trenger av kjøreassistanse, som adaptiv fartsholder, aktiv filholder, ryggekamera og parkeringsassistent. Infotainment-systemet forteller deg om hastighet, navigasjon og mye mer, akkurat der du trenger det, rett foran øynene. Smarttelefonen lader du selvfølgelig trådløst. 

Leasingkampanje på Opel Corsa-e inkl. serviceavtale - fra 3 500,- / mnd.*

Nå har vi leasingkampanje på Opel Mokka-e fra 3 500,- per måned inkludert serviceavtale*. Med serviceavtale inkludert er du skjermet fra prisøkning på verksted/deler, og betaler en liten sum månedlig (inkl. i leasingprisen) for service og vedlikehold på bilen.

Få et uforpliktende leasingtilbud på Corsa-e inkludert serviceavtale*.

*Tilbudet gjelder en begrenset periode og så langt lageret rekker.

Priseksempel gjelder e-Edition, og forutsetter privatleasing: Startleie kr 75 000,- eks.mva. / avtaletid 3 år / 36 000 km / nom.rente 5.90% / 3 500,- per.mnd. / Totalpris kr 201 000,-.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris