Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - 4 900,- per mnd.*

Opel Grandland SUV Plug-in hybrid

Opel Grandland SUV Plug-in hybrid følger opp den svært populære og solide rekken av Grandlandere, nå som en firehjulsdrevet ladbar hybrid, med 300 hestekrefter. Den elektriske rekkevidden på inntil 62km (WLTP) bør også være mer enn nok til å gjøre unna de daglige gjøremålene kun med elektrisk drift.

  • Firehjulsdrift
  • Inntil 62 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Mulighet for tilhengerfeste
Pris fra 625 000 / Leasing fra 4 990,- per mnd.*

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

63 km

1,3l/100km

3,3 kW

Automat

300 hk

5

390 l

60 kg

1300 kg

SUV

Opel Grandland SUV Plug-in hybrid

Opel Grandland SUV Plug-in hybrid – en SUV med alt du trenger

Med Grandland SUV Plug-in hybrid har Opel skapt en fullverdig SUV som treffer svært godt i forhold til bilkundenes behov og ønsker. Den har godt med plass, firehjulsdrift, mulighet for tilhengerfeste, er spekket med moderne teknologi og du kommer langt med kun elektrisk drift, uten å bekymre seg for lading om turen blir lang. I tillegg byr den på mye kraft, i form av 300 hestekrefter, som gjør bilen til en fryd å kjøre.

Opel Grandland SUV Plug-in hybrid – en gammel kjempe i ny drakt

Opel lanserte sin første Grandland i 2017, og modellserien har siden vært kjent som en solid og attraktiv familiebil, som tilfredsstiller de aller fleste behov. Dette er i aller høyeste grad videreført i denne nye Plug-in hybriden, samtidig som at mye er nytt.

Den tilsynelatende største forandringen er fronten, der Opels moderne Vizor-front er på plass. Dette er et pent og tøft designtrekk som vi kjenner fra andre Opel-modeller. I tillegg har Opel oppgradert til en heldigital cockpit, som gir et mer moderne og mer funksjonelt førermiljø, med mange spennende teknologiske funksjoner.

Totalt sett er Opel Grandland SUV Plug-in hybrid en særdeles pen og velkommen oppgradering, som bygger videre på en solid og attraktiv bilmodell.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.