Opel Grandland X Hybrid4

Endelig – nå får du Grandland X som hybrid med firehjulsdrift. Bilen er fullpakket med det siste innen teknologi og sikkerhet, og har i tillegg et spennende og tøft design. Her får du kvalitetsmaterialer, ergonomisk sertifiserte seter for god rygghelse og flere interiørversjoner å velge mellom.

  • 59 km elektrisk rekkevidde
  • Firehjulsdrift
  • Ladbar hybrid

Pris fra 548 500 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Grandland X Hybrid4: Sportslig og innovativ

Gled deg til å kjenne på SUV-egenskapene, samtidig som du kan nyte godt av innovativ hybridteknologi. Denne bilen kan kjøre lange strekninger på kun elektrisk drift – det betyr null utslipp så lenge forbrenningsmotoren ikke er i bruk. Velger du firehjulsdrift får du også en rekke sportslige moduser, skreddersydd til ulike kjøreforhold – elektrisk, hybrid, AWD eller sport. Med hybrid-modusen vil bilen selv finne den mest effektive utnyttelsen av drivlinjen, mens det elektriske kjøreprogrammet er optimalt i byer og tettbygde strøk. 
Grandland X Hybrid4 kan lades ved alle offentlige ladestasjoner med vekselstrøm, eller hjemme med en ladekabel eller vegglader. Med en vegglader hjemme på 7,4 kW, tar det rundt én time og 50 minutter å fullade batteriet.

Velg mellom to ulike utstyrsnivåer. Du kan for eksempel få en 8-trinns girkasse, 19-tommers lettmetallfelger, skinnratt og ergonomiske sportsseter. En smart detalj er at du kan åpne bakluka ved å sparke under støtfangeren. Praktisk, hvis du har hendene fulle av poser eller kofferter. I baksetet sitter to personer komfortabelt med god plass til bein og hode. Baksetene er også oppvarmet, og det er mulig med 220V uttak. Infotainment-systemet er toppmoderne, og inkluderer en stor og brukervennlig betjeningsskjerm. 

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

63 km

1,3l/100km

3,3 kW

Automat

300 hk

5

390 l

60 kg

1300 kg

SUV

Opel Grandland X Hybrid4

Høy sittekomfort

Du sitter høyt og godt i de AGR-godkjente sportssetene, en komfort som få matcher i dette segmentet. Grandland X Hybrid4 er også imponerende god å kjøre. Den kjennes større ut enn den er, og ligger stabilt og trygt på veien. I tillegg er den stille og behagelig, også i høye hastigheter. 

To elmotorer

Grandland X Hybrid4 er utstyrt med en 1,6-liters bensinturbo og to elmotorer på 80 kW, som sørger for at kreftene fordeles på de hjulene som har best grep. Den elektriske rekkevidden på inntil 59 km, bidrar til at du kan gjøre unna de fleste kjøreturer helt utslippsfritt. Grandland X Hybrid4 optimaliserer også drivstofforbruket ved å gi føreren mulighet til å øke nivået for regenerering. Momentet i elmotoren sørger for å bremse bilen så mye i køkjøring, at den i praksis kan kjøres med én pedal.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.