Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - 3 990,- per mnd.*

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e er opel sin første elektrisk elbil. Mokka-e har et banebrytende design, førsteklasses komfort og innovative, trygge sikkerhetssystemer. Her får du fantastiske kjøreopplevelser i en bil som skiller seg ut i mengden. Elbilen har opptil 322 km rekkevidde (WLTP) og hurtiglader fra 0-80% på bare 30 minutter!

  • 322 km rekkevidde (WLTP)
  • Elegant crossover
  • Terningkast 5 i VG
  • Leasingkampanje inkl. serviceavtale
Leasingkampanje - 3 990,- per mnd.* (inkl. serviceavtale)
1 / 5

Opel Mokka-e

Med nye Mokka-e fra Opel står to ting i fokus: design og teknologi. Det elegante utseende med spenstige detaljer, kraftfulle felger, og muligheten for å skape din helt egen personlige stil, gjør bilen til en crossover som virkelig skiller seg ut i mengden. 

Et stort batteri med solid elektrisk ytelse, innovative sikkerhetssystemer og nettbaserte løsninger, gjør en kjøretur i nye Opel Mokka-e morsom, trygg og enkel.

Få leasingtilbud på Mokka-e inkludert serviceavtale

Elektrisk

Forhjulsdrift

322 km

17,4kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

310 l

75 kg

0 kg

Opel Mokka-e parkert

322 km rekkevidde (WLTP) og høy ytelse

Nye Opel Mokka-e kommer med et kraftig batteri på 50 kWt, som vil gi deg en rekkevidde opp mot 322 km i henhold til WLTP-målemetoden. Batteriet lader du fra 0 til 80% på omtrent en halvtime ved bruk av hurtiglader.

Den helelektriske drivlinjen gjør at du får full effekt av motoren så snart du trykker ned gasspedalen. Bilen kommer med tre ulike kjøremodus – Normal, Sport og Eco – slik at du kan tilpasse bilen til akkurat din kjørestil. 

Mokka-e - med fokus på sikkerhet og teknologi

Opel har lenge vært kjent for å levere innovativ teknologi og velrennomerte sikkerhetsløsninger, kvaliteter videreutviklet for nye Mokka-e. Bilen leveres med en komplett pakke av førerassistentsystemer som blant annet inkluderer automatisk nødbrems for fotgjengere og kjøretøy og automatisk cruisekontroll. I tillegg vil fjernlysene hindre blending av møtende trafikk, og avansert parkerings-assistanse vil gjøre lukeparkeringen til en lek.

Få leasingtilbud på Mokka-e inkludert serviceavtale

Personlig tilpasning av din Mokka-e

Instrumentpanelet har blitt heldigitalt og kan tilpasses dine personlige ønsker, og et ryggekamera med 180-graders panoramavinkel er også på plass. Med det avanserte navigasjonssystemet får du trafikkoppdateringer i sanntid og informasjon om nærmeste ladestasjon.

Mokka-e byr på sømløs integrasjon med smarttelefoner, og kan leveres med trådløs lading hvis du ønsker det. For å gjøre kjøreturen tryggere og enklere, tilbyr Opel en rekke smarte nettbaserte tjenester integrert i elbilen. Dette omfatter alt fra veihjelp og nødanrop, til styring av klimaanlegg og alltid oppdatert navigasjon.

Leasingkampanje på Mokka-e - kr 3 990,- per mnd. inkl. serviceavtale

Nå har vi leasingkampanje på Opel Mokka-e til 3 990,- per måned inkludert serviceavtale.*
Med serviceavtale inkludert er du skjermet fra prisøkning på verksted/deler, og betaler en liten sum månedlig (inkl. i leasingprisen) for service og vedlikehold på bilen.

Få leasingtilbud på Mokka-e inkludert serviceavtale

*Tilbudet gjelder en begrenset periode og så langt lageret rekker.

Priseksempelet gjelder Opel Mokka-e Ultimate og forutsetter privatleasing fra Bertel O. Steen finans (levert av Santander Consumer Bank): Startleie 55.000,- / avtaletid 3 år / 36 000km / nom. rente 3.95% / 3 990,- per.mnd. / Totalpris 198 640,-.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris