Hopp til hovedinnhold

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e er opel sin første elektriske elbil. Mokka-e har et banebrytende design, førsteklasses komfort og innovative, trygge sikkerhetssystemer. Her får du fantastiske kjøreopplevelser i en bil som skiller seg ut i mengden. Elbilen har opptil 338 km rekkevidde (WLTP) og hurtiglader fra 0-80% på bare 30 minutter!

  • 338 km rekkevidde (WLTP)
  • Elegant crossover
  • Terningkast 5 i VG
  • Serviceavtale inkludert - 3 år / 45.000 km
Pris fra 405 000 kr
Opel Mokka-e terningkast 5 av VG.
1 / 9

Opel Mokka-e

Med nye Mokka-e fra Opel står to ting i fokus: design og teknologi. Det elegante utseende med spenstige detaljer, kraftfulle felger, og muligheten for å skape din helt egen personlige stil, gjør bilen til en crossover som virkelig skiller seg ut i mengden. 

Et stort batteri med solid elektrisk ytelse, innovative sikkerhetssystemer og nettbaserte løsninger, gjør en kjøretur i nye Opel Mokka-e morsom, trygg og enkel.

Få tilbud på Mokka-e inkludert serviceavtale

Elektrisk

Forhjulsdrift

338 km

15,8 kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

310 l

75 kg

0 kg

Opel Mokka-e parkert

Mokka-e: 338 km rekkevidde (WLTP) og høy ytelse

Nye Opel Mokka-e kommer med et kraftig batteri på 50 kWt, som vil gi deg en rekkevidde opp mot 338 km i henhold til WLTP-målemetoden. Batteriet lader du fra 0 til 80% på omtrent en halvtime ved bruk av hurtiglader.

Den helelektriske drivlinjen gjør at du får full effekt av motoren så snart du trykker ned gasspedalen. Bilen kommer med tre ulike kjøremodus – Normal, Sport og Eco – slik at du kan tilpasse bilen til akkurat din kjørestil. 

Mokka-e med gode sikkerhetsløsninger og moderne teknologi

Opel har lenge vært kjent for å levere innovativ teknologi og velrennomerte sikkerhetsløsninger, kvaliteter videreutviklet for nye Mokka-e. Bilen leveres med en komplett pakke av førerassistentsystemer som blant annet inkluderer automatisk nødbrems for fotgjengere og kjøretøy og automatisk cruisekontroll. I tillegg vil fjernlysene hindre blending av møtende trafikk, og avansert parkerings-assistanse vil gjøre lukeparkeringen til en lek.

Få tilbud på Mokka-e inkludert serviceavtale

Personlig tilpasning av din Opel Mokka-e

Instrumentpanelet har blitt heldigitalt og kan tilpasses dine personlige ønsker, og et ryggekamera med 180-graders panoramavinkel er også på plass. Med det avanserte navigasjonssystemet får du trafikkoppdateringer i sanntid og informasjon om nærmeste ladestasjon.

Mokka-e byr på sømløs integrasjon med smarttelefoner, og kan leveres med trådløs lading hvis du ønsker det. For å gjøre kjøreturen tryggere og enklere, tilbyr Opel en rekke smarte nettbaserte tjenester integrert i elbilen. Dette omfatter alt fra veihjelp og nødanrop, til styring av klimaanlegg og alltid oppdatert navigasjon.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris