Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - 2 990,- per mnd.*

Opel Mokka-e

Neste generasjons Opel Mokka er her og den har blitt elektrisk. Med fordelene og ytelsene til en ren elbil, et nytt banebrytende design, førsteklasses komfort og innovative sikkerhetssystemer, får du fantastiske kjøreopplevelser i en bil som skiller seg ut i mengden. Møt nye Opel Mokka-e!

  • 322 km rekkevidde (WLTP)
  • Elegant crossover
  • Innovative sikkerhetssystemer
Pris fra 355 000 kr

Opel Mokka-e

Med nye Opel Mokka-e står to ting i fokus: design og teknologi. Det elegante utseende med spenstige detaljer, kraftfulle felger, og muligheten for å skape din helt egen personlige stil, gjør bilen til en crossover som virkelig skiller seg ut i mengden. 

Et stort batteri med solid elektrisk ytelse, innovative sikkerhetssystemer og nettbaserte løsninger, gjør en kjøretur i nye Opel Mokka-e morsom, trygg og enkel.

Elektrisk

Forhjulsdrift

322 km

17,4kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

310 l

75 kg

0 kg

Opel Mokka-e parkert

322 km rekkevidde (WLTP) og høy ytelse

Nye Opel Mokka-e kommer med et kraftig batteri på 50 kWt, som vil gi deg en rekkevidde opp mot 322 km i henhold til WLTP-målemetoden. Batteriet lader du fra null til 80% på omtrent en halvtime ved bruk av hurtiglader.

Den helelektriske drivlinjen gjør at du får full effekt av motoren så snart du trykker ned gasspedalen. Bilen kommer med tre ulike kjøremodus – Normal, Sport og Eco – slik at du kan tilpasse bilen til akkurat din kjørestil. 

Fokus på sikkerhet og teknologi

Opel har lenge vært kjent for å levere innovativ teknologi og velrennomerte sikkerhetsløsninger, kvaliteter videreutviklet for nye Mokka-e. Bilen leveres med en komplett pakke av førerassistentsystemer som blant annet inkluderer automatisk nødbrems for fotgjengere og kjøretøy og automatisk cruisekontroll. I tillegg vil fjernlysene hindre blending av møtende trafikk, og avansert parkerings-assistanse vil gjøre lukeparkeringen til en lek.

Teknologi og integrasjoner

Instrumentpanelet har blitt heldigitalt og kan tilpasses dine personlige ønsker, og et ryggekamera med 180-graders panoramavinkel er også på plass. Med det avanserte navigasjonssystemet får du trafikkoppdateringer i sanntid og informasjon om nærmeste ladestasjon.

Mokka-e byr på sømløs integrasjon med smarttelefoner, og kan leveres med trådløs lading hvis du ønsker det. For å gjøre kjøreturen tryggere og enklere, tilbyr Opel en rekke smarte nettbaserte tjenester integrert i elbilen. Dette omfatter alt fra veihjelp og nødanrop, til styring av klimaanlegg og alltid oppdatert navigasjon.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.