Peugeot 208 100 hk

Peugeot 208 er kåret til årets bil i 2020, stemt frem av motorjournalister fra hele Europa. Dette er den sjette gangen Peugeot vinner kåringen, noe som gjør dem til en av de mestvinnende merkene på markedet. 208 er en kompakt og lekker bybil med fem seter og et utseende som gjør at den skiller seg ut i mengden. Bilen har en lav profil med elegante former som gir den et sportslig preg. Du kan i tillegg velge mellom mange spreke lakkfarger. 

Innvendig finner du den originale PEUGEOT i-Cockpit® 3D med toppmoderne teknologi. Betjeningen er enkel med innebygde elementer i rattet, digitalt 3D instrumentpanel, stor berøringsskjerm og mye mer. 

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å bestille prøvekjøring eller få et uforpliktende tilbud.

  • Mange førerassistentsystemer
  • Årets bil 2020
  • Flotte kjøreegenskaper

Pris fra 298 775 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Peugeot 208 – Teknologi og sikkerhet først

Nye Peugeot 208 kommer med en rekke førerassistentsystemer som øker sikkerheten, og gjør den til en drøm å kjøre i byen.

PEUGEOT Drive Assist inneholder blant annet filholderassistent, trafikkskiltgjenkjenning, og Adaptiv cruisekontroll. I tillegg kommer bilen med automatisk nødbremsesystem (Active Safety Brake). Systemet fungerer i hastigheter på opptil 85 km/t, og er derfor veldig praktisk hvis du kjører mye i byområder. 

Full park assist er en helautomatisk parkeringshjelp som kan parkere bilen parallelt, enten med, eller på tvers av kjøreretningen. Du trenger ikke å røre verken rattet eller pedalene, systemet tar over når bilen har funnet en parkeringsluke som er stor nok. Det eneste du trenger å gjøre, er å sette bilen i P-modus.

Filholderassistenten bruker et kamera øverst i frontruten for å holde deg trygt plassert på veien. Systemet registrerer veimerkingen, og korrigerer kursen før du krysser veimerkingen, dersom du ikke har satt på blinklyset. Filholderassistenten fungerer i hastigheter fra 65 km/t.

Aktiv blindsonevarsler kan forhindre kollisjoner ved å varsle deg, hvis det er en bil i en av blindsonene dine. Systemet aktiveres når du kjører mellom 65 og 140 km/t.

Bensin

Forhjulsdrift

4,3l/100km

Automat

100 hk

5

285 l

75 kg

0

Kompakt

Peugeot 208 100 hk

Peugeot 208 – En behagelig kjøreopplevelse

Nye 208 er basert på den nye multienergiplattformen CMPi. Denne gir god lydisolering, bedre veigrep, og kjøreegenskaper som bidrar til å begrense CO2-utslippene. Bilen kommer med den nyeste generasjon PureTech Euro6-motorer. Disse er svært godt optimalisert for lavt drivstofforbruk. 

Den nye EAT8-girkassen, med girskifter på rattet og one-touch-funksjon, gir deg en veldig god kjøreopplevelse, mens quickshift-teknologien sørger for raske og smidige girskift. 

Koble mobiltelefonen til bilens berøringsskjerm

I nye 208 kan du bruke appene på mobiltelefonen din direkte på bilens berøringsskjerm. Så snart mobilen er koblet til bilen vil du se appene på skjermen, og du kan fritt lytte til din favorittmusikk fra Spotify, høre lydbøker, eller bruke telefonens GPS-navigasjon. Systemet fungerer både med Android og Apple. 

Med gratis-appen MyPeugeot, kan du holde øye med bilens status, få rask og enkel tilgang på hjelp, og administrere bilens service- og vedlikeholdsbehov.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.