Peugeot 3008 Plug-in hybrid

Med en unik stil som utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av en SUV har den nye Peugeot 3008 SUV ladbar hybrid for alvor etablert seg i det norske markedet. Kombinasjonen av firehjulstrekk, romslig plass, lekkert design, nyskapende teknologi og ladbar hybrid gjør dette til en bil det er vanskelig å komme utenom.

  • Ladbar hybrid med 59 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Nyskapende teknologi, som blant annet Peugeot i-Cockpit
  • Firehjulstrekk

Pris fra 554 300 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Peugeot 3008 ladbar hybrid har alt du ønsker deg

Peugeot 3008 har med sine diesel- og bensinmotorer allerede markert seg som en populær og godt likt SUV blant nordmenn. Når den nå leveres som ladbar hybrid er den enda bedre: 3008 ladbar hybrid er full av imponerende detaljer, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

59 km

1,3l/100km

7,4 kW

Automat

300 hk

5

395 l

80 kg

1250 kg

SUV

Peugeot 3008 Plug-in hybrid

Firehjulstrekk og kraftig motor

Med en PureTech-bensinmotor på 200 hk og to elektromotorer som til sammen yter 110 hk har den franske produsenten plantet en kraftpakke av et drivverk i familie-SUVen Peugeot 3008 ladbar hybrid.

En ren elektrisk rekkevidde på 59 km (WLTP) holder for de fleste daglige gjøremål, og så fort det skulle være behov for det ligger bensinmotoren klar til å gi deg det du måtte trenge av både ekstra kraft og rekkevidde.

I tillegg leveres Peugeot 3008 ladbar hybrid med en fleksibel og moderne firehjulsdrift som sikrer trygg og enkel fremkomst selv på utfordrende vinterveier.

Førerposisjon av ypperste klasse

Når du setter deg inn i Peugeot 3008 ladbar hybrid vil du straks merke at franskmennene mener alvor når det gjelder komfort og kjøreglede. 

Den nye Peugeot 3008 ladbar hybrid er utstyrt med en spesialutgave av Peugeots avanserte og prisvinnende førerplass-system i-Cockpit®. Her får du full oversikt over blant annet kjøremodus, ladestatus og resterende rekkevidde.

Førerplassen i Peugeot 3008 ladbar hybrid gir en enkel og intuitiv kjøreopplevelse med komfort og trafikksikkerhet i høysetet.

Det kompakte flerfunksjonsrattet gjør bilen lett å manøvrere og gir bedre kontroll, samtidig som head-up-skjermen viser kjøredata klart og tydelig slik at du har full oversikt og aldri trenger å flytte blikket fra veien.

Nyskapende teknologi

Peugeot 3008 ladbar hybrid er utstyrt med en ny generasjon førerassistentsystemer som gir økt komfort og sikkerhet om bord, og viser vei mot fremtidens selvkjørende biler.

Assistentsystemene hjelper deg å følge med på trafikkreglene, i form av en årvåken trafikkskiltgjenkjenning. Samtidig bidrar Drive Assist Plus-pakken, som består av blant annet adaptiv cruisekontroll med automatisk Stop- & Start-funksjon, filholderassistent som gjenkjenner veikanten og aktiv blindsoneovervåkning, til god flyt og sikkerhet i trafikken.

Sportslig og lekent design

Når du ser på Peugeot 3008 ladbar hybrid er det først og fremst frontpartiet som tiltrekker oppmerksomheten med sitt katteaktige og uttrykksfulle design. Det utvendige designet forøvrig gjenspeiler bilens kraftfulle og smidige egenskaper, med et sportslig og lekent preg. 

Innvendig er alt fra den nye 10-tommers berøringsskjermen med HD-oppløsning og flerberøringsfunksjonalitet til de lekre skinn-setene en nytelse for øyet. Her er det lett å finne seg til rette!

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.