Hopp til hovedinnhold

Peugeot 5008 SUV

Den nye Peugeot 5008 er en kraftfull og elegant SUV med oppgradert design, avansert teknologi og gode kjøreegenskaper. Med høy bakkeklaring, syv seter og klasseledende bagasjeromsplass er den også en skikkelig bruksbil som kommer hele familien til gode.

  • 7-seter med plass til 3 isofix barneseter
  • Klasseledende bagasjeromsplass ( 780 liter)
  • Suveren teknologi
Pris fra 633 000 kr
Blå Peugeot 5008 fra side
1 / 2

Peugeot 5008 – en perfekt familie-SUV

Med Peugeot 5008 har den franske bilprodusenten virkelig gitt barnefamilier en sportslig kraftpakke det er vanskelig å ignorere. Syv komfortable seter utelater ingen, og gjør det enkelt å ta med hele storfamilien på tur. Med plass til tre isofix barneseter ved siden av hverandre er også de minste sikret en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.

Samtidig har 5008 et klasseledende bagasjerom som rommer hele 780 liter når du tar ut de bakerste setene og legger resterende seter flatt.

Bakkeklaringen skuffer heller ikke, og med en klaring på 23,6 cm kan du bekymringsfritt ta deg frem på snøfylte vinterveier, humpete grusveier og hullete landeveier. 

Få tilbud på 5008 hos nærmeste forhandler!

Diesel

Forhjulsdrift

4,1l/100km

Automat

130 hk

5

780 l

65 kg

1200 kg

SUV

Peugeot 5008 SUV i fart opp en bratt fjellside.

Komfort og kjøreopplevelse i fokus

I nye Peugeot 5008 merker du fort at komfort og kjøreopplevelse har fått mye fokus. Dype og komfortable AGR-seter med innebygget massasjefunksjon sikrer en komfortabel og ergonomisk sittestilling du ikke vil ut av. Et kraftig HI-FI Premium lydanlegg med ti høyttalere fra Focal byr på et lydbilde det er lett å nyte, mens soltaket gir et lyst og luftig førermiljø. 

Sportslig og usjenert designperle

Den nye rammeløse grillen og Peugeots lyssignatur preger den markante fronten på Peugeot 5008. Støtfangeren med beskyttelsesplate i metall og luftinntakene i sort høyglans på sidene sørger for et oppreist og tøft utseende. Samtidig understreker kromlistene, som strekker seg hele veien fra hovedlyktene til spoileren bak, bilens dynamiske og sportslige stil. På toppen av det hele gir 19 tommer store aluminiumsfelger et ekstra kraftfullt og atletisk preg, som utvilsomt blir lagt merke til langs norske veier. 

Få tilbud på 5008 hos nærmeste forhandler!

Avansert teknologi

Peugeot 5008 er proppet full av avansert teknologi, som sikrer både sikkerhet og kjøreopplevelse av ypperste klasse.

Den oppdaterte og ergonomiske Peugeot i-Cockpit® gjør kjøreopplevelsen bedre enn noen gang. I samspill med et komfortabelt og kompakt ratt med sju funksjonsknapper og en ny 10-tommers HD-berøringsskjerm, ligger alt til rette for behagelige kjøreturer.

De nye digitale 12,3-tommers head-up-instrumentpanelene gir deg god oversikt i synsfeltet, og sørger for at du kan holde fokuset på veien hele tiden.

Ute på veien vil du få god hjelp av de mange førerassistentsystemene, som for eksempel nyeste generasjon automatisk nødbrems og trafikkskiltgjenkjenning. I byen kan du nyte godt av parkeringsfunksjoner som 360-graders kamera og Park Assist-funksjon.

Effektive motorer

Peugeot 5008 leveres med siste generasjon Euro 6d-godkjente PureTech-bensinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer. Samtlige motorer er utstyrt med Stop & Start-teknologi.

Få tilbud på 5008 hos nærmeste forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris