ForsideBilPeugeot508 PSE Plug-in hybrid 4x4

Peugeot 508 PSE Plug-in hybrid 4x4

Peugeot 508 PSE PHEV 4x4 byr på elegant design, smarte innovasjoner og er en bil som skiller seg ut i mengden. Betegnelsen «PSE» står for Peugeot Sport Engineered – en serie særs sportslige modeller med elektrisk drift som gir deg høy ytelse kombinert med lave utslipp. Med en total effekt på 360 hk fra to elmotorer og én forbrenningsmotor, tar denne ladbare hybriden deg fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder, og har en elektrisk rekkevidde på inntil 42 km (WLTP).

  • Fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder
  • Firehjulsdrift
  • Høy ytelse og lave utslipp

Pris fra 748 471 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Høy komfort og stor kjøreglede

I det du inntar cockpiten i Peugeot 508 PSE PHEV vil du kjenne at kroppen raskt finner seg til rette i de velutformede og særs behagelige «Comfort Fit»-setene. Herfra har du enkel tilgang til alle bilens funksjoner, og det visuelle er imponerende: Det karakteristiske Peugeot-rattet ligger godt i hendene, med en rekke navigeringstaster og justeringer lett tilgjengelig.
En massiv midtkonsoll gir en god og luftig følelse, og fører deg videre opp til en elegant og lettbetjent berøringsskjerm. Takket være det 12,3 tommer store displayet plassert i øyehøyde foran rattet, har du stålkontroll på alt av informasjon uten å ta fokuset bort fra veien, og alt ligger til rette for en komfortabel og opplevelsesrik kjøreopplevelse.

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

42 km

2,03l/100km

7,4 kW

Automat

360 hk

5

487 l

80 kg

1260 kg

Sedan

Peugeot 508 PSE Plug-in hybrid 4x4

En teknologisk kraftpakke

Den nye Peugeot Sport Engineered-serien, som Peugeot 508 PSE PHEV er del av, byr på det råeste innen hybridteknologi og avanserte førerassistentsystemer. Med en lynhurtig og kilende akselerasjon, smidighet og kjøreglede i ypperste klasse, kombinert med topp moderne førerassistentsystemer, er denne bilen en sportslig og teknologisk kraftpakke av de sjeldne. Samtidig gir lydanlegget fra Focal deg muligheten til å nyte favorittpodcasten eller favorittartisten din med enestående lydkvalitet.

«Løvenes konge»

Peugeot 508 PSE PHEV er designet, bygget og utstyrt på et nivå litt utenom det normale. Bilens egenskaper vekker stor interesse både blant kvalitetsbevisste bilførere, entusiaster og selvsagt også blant biltestere og -anmeldere. Peugeot 508 PSE PHEV scorer høyt i disse biltestene, og fremkaller omtaler som «ser ut som en million» og «løvenes konge».

Se hva de ulike mediene sier om bilen her

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.