Peugeot 508 Sedan Plug-in hybrid

Nye Peugeot 508 Hybrid er sporty, lav, bred og gir en fantastisk kjøreopplevelse. Dette er en kostnadseffektiv bil, spesielt når den den kjøres i helelektrisk modus. Da kan du samtidig nyte en rekkevidde på opptil 54 km. Etter de nye WLTP-standarden betyr det at bilen helt fint vil dekke vanlig hverdagskjøring, og i tillegg kan du legge ut på langtur uten bekymringer.

Volumet i kupé og bagasjerom er identisk med originalen og rommer 487 liter. Vi tilbyr også hengerfeste på denne modellen. 

Peugeot 508 Hybrid kommer til våre forhandlere i januar 2020, men du kan allerede nå ta kontakt for et uforpliktende tilbud, samt bestille prøvekjøring. Da blir du en av de første vi kontakter når bilene er på plass. 

  • 8 års batterigaranti
  • Rekkevidde på opptil 54 km (WLTP)
  • Hurtiglading på under 2 timer

Pris fra 498 150 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Peugeot 508 Hybrid går ikke på kompromiss

I helelektrisk modus får du en jevn og lydløs kjøreopplevelse uten støt. Akselerasjon går raskt, takket være motorens umiddelbare dreiemoment. For å produsere maksimal effekt, kombinerer hybrid-teknologien to motorer; en PureTech bensinmotor og en elektrisk motor. Dette gir 508 SW Hybrid en samlet effekt på opptil 225 hk. I tillegg er den nye e-EAT8 automatgirkassen gjort elektrisk. 

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

54 km

1.3l/100km

7,4 kW

Automat

225 hk

5

487 l

80 kg

1330 kg

Sedan

Peugeot 508 Sedan Plug-in hybrid

Unikt design

508 SW hybrid er en moderne bil, med alt du trenger av ny teknologi. En cyan-farget lysdiode som er synlig fra utsiden, lyser øverst i frontruten når du kjører i elektrisk modus. Modellen har en tydelig hybrid-logo som viser at bilen hører hjemme blant ladbare biler. Innvendig har den eksklusive Alcantara skinnseter. Nye 508 Hybrid kommer med tre utstyrsnivåer: Allure, GT-Line og GT. Sistnevnte kommer med en ny variant Alcantara skinnseter som er unik for ladbar GT.

Velg mellom flere kjøremoduser

Når du kjører din 508 Hybrid, kan du kan velge mellom flere kjøremoduser. Kjører du helt elektrisk sparer du miljøet, velger du hybrid får du den beste energifordelingen mellom el- og bensinmotor, mens sportsmodus gjør at bilen bruker all kraft fra forbrennings- og elmotorene for maksimal ytelse. For noen utstyrsvarianter kan du også velge modusen komfort, som kombinerer hybrid-kjøring med kontrollert fjæring.

508 Hybrid lader raskt og enkelt

Peugeot 508 Hybrid har flere funksjoner som forenkler hverdagen. Du kan enkelt lade bilen i vanlig stikkontakt på syv timer, og på bare fire timer med forsterket kontakt. Du kan også velge å kjøpe en vegglader, som gjør at du kan lade bilen på under to timer. Batteriet er plassert under baksetene, og påvirker derfor ikke plassen i bagasjerommet.

Fjernstyr med MyPeugeot-appen

Med MyPeugeot-appen kan du til enhver tid sjekke rekkevidden på batteriet, noe som betyr at du ikke trenger å være i nærheten av bilen for å se hvor mye den har ladet. Du kan også se forbruksstatistikk for kjøreturene dine, forhåndsregulere temperaturen i bilen, og aktivere og planlegge lading slik, at du kan lade når strømprisen er lav. 

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.