Hopp til hovedinnhold

smart EQ forfour

Nye smart EQ forfour er en unik og kompakt elbil med fire seter og romslig plass. Det nette designet og de finurlige interiørløsningene gjør nye smart EQ forfour til den perfekte bybilen – med god plass til både venner og bagasje.

  • Opptil 130 km rekkevidde (WLTP)
  • Den perfekte bybilen for fire
  • Imponerende kjøreegenskaper
Meld interesse for pris og prøvekjøring
smart EQ forfour parkert
1 / 5

smart EQ forfour - med plass til 4

En bytur har aldri vært enklere, morsommere eller mer behagelig enn den er med nye smart EQ forfour. Med denne bilen kan du enkelt oppleve alle byens fristelser med smidig fremkommelighet, romslig plass og imponerende rekkevidde.

smart EQ forfour parkert

smart EQ forfour gjør bykjøring til en lek

En bytur kan i mange tilfeller være en stressende affære, spesielt bak rattet i en stor og lite håndterbar bil. Med smart EQ forfour snus dette på hodet, og bykjøringen blir en lek. Denne bilen er designet for å møte kravene en by stiller, helt ned i minste detalj. Opplev og prøvekjør en smart EQ forfour, og byturen vil aldri bli som før.

Få tilbud på smart EQ forfour!

100% elektrisk kjøreglede

Med smart EQ forfour vil du oppleve en unik kjøreglede med smarte interiørløsninger både foran og bak. Bilens rekkevidde på inntil 130 km (WLTP) holder til de fleste daglige gjøremål. Bilens rekkevidde kan variere avhengig av valgt tilleggsutstyr.

Teknologi og sikkerhet i førersetet

smart EQ forfour er full av moderne sikkerhetssystemer som gjør den til et trygt og sikkert fremkomstmiddel. Bilen har blant annet aktiv bremseassistent og en sidevindassistent som gjør at bilen automatisk bremser på enkelthjul slik at du slipper å styre mot vinden.

Av teknologi er det verdt å nevne smart EQ kontroll-appen hvor du får fullstendig oversikt over bilens status, samtidig som du for eksempel kan styre klimareguleringen.

Få tilbud på smart EQ forfour!