Hopp til hovedinnhold

smart EQ fortwo

Smart EQ fortwo er helt elektrisk, og med opptil 133 km rekkevidde (WLTP) er dette din perfekte venn i byen. Gjennomfør alle dine ærend uten lokale utslipp og med nok rekkevidde til å slippe å tenke på rekkevidde. Med nye smart EQ fortwo må du ikke gi avkall på noe, men kan ha mer moro enn noen gang.

  • Opptil 130 km rekkevidde (WLTP)
  • Perfekte bybilen for 4 personer
  • Imponerende kjøreegenskaper
Pris på forespørsel - kontakt nærmeste forhandler
smart EQ fourtwo i fart
1 / 4

smart EQ fortwo – elektrisk kjøreglede

Med smart EQ fortwo får du elektrisk kjøreglede på sitt enkleste. Finn ut hvor gøy det går an å ha det med elektrisk mobilitet. Her kommer du frem overalt, og det går raskt – hvis du vil. Med trinnløs akselerasjon og fullt dreiemoment fra første omdreining er smart EQ fortwo smidigere enn noen gang – samtidig som den nærmest er lydløs.

smart EQ fortwo har en rekkevidde på opptil 133 km (WLTP), som bør være nok til at du kommer deg dit du skal i en hektisk hverdag.

Få tilbud på smart EQ fortwo!

smart EQ fortwo i trafikken

smart gjør parkering i byen til en lek

Den originale bybilen smart fortwo kalles ikke bybil uten grunn, og det gjelder også denne elektriske utgaven. smart EQ fortwo gjør bykjøring enklere. Med en lengde på bare 2,69 m og en forbausende liten svingradius på bare 6,95 m eier du byen – og kan kapre selv den minste ledige parkeringsplass. Takket være den elektriske servostyringen går det som en lek å parkere. 

Teknologi og sikkerhet i førersetet

Smart EQ fortwo er full av moderne sikkerhetssystemer som gjør den til et trygt og sikkert fremkomstmiddel. Bilen har blant annet aktiv bremseassistent og en sidevindassistent som gjør at bilen automatisk bremser på enkelthjul slik at du slipper å styre mot vinden.

Av teknologi er det verdt å nevne smart EQ control-appen hvor du får fullstendig oversikt over bilens status, samtidig som du for eksempel kan styre klimareguleringen.

Få tilbud på smart EQ fortwo!