Hopp til hovedinnhold

Smart EQ fortwo cabriolet

Vi sier ikke at smart EQ fortwo er liten, men skulle du ha behov for å slå ut håret velger du cabriolet-utgaven. EQ fortwo cabriolet er en kompakt elektrisk bybil uten tak, med nok rekkevidde til alle dagens gjøremål.

  • Opptil 130 km rekkevidde (WLTP)
  • Elektrisk cabriolet
  • Liten elbil – stor kjøreglede
Pris fra 232 547 kr

smart EQ fortwo cabriolet – helelektrisk og fleksibel kjøreglede

Med fullt dreiemoment fra første stund, sømløs akselerasjon og mer fleksibilitet enn noen gang, gir EQ fortwo cabriolet deg de uforglemmelige byturene. Dette er elektrisk mobilitet på sitt beste. Dra nytte av det lave tyngdepunktet og ta deg frem overalt med unik stabilitet og smidighet – under åpen himmel, hvis du vil.

Elektrisk

Bakhjulsdrift

132 km

14,2kWh/100km

0

4,6 kW

Automat

82 hk

2

0

0

0

smart EQ fortwo cabriolet parkert

Virkelig smart

EQ fortwo cabriolet er ikke bare smidigere, den er smartere. Som fører av en smart EQ fortwo cabriolet, har du alle nøkkeltall om bilen lett tilgjengelig. Med smart EQ control-appen har du det du trenger å vite – som informasjon om gjenværende rekkevidde, lufttrykk og analyse av kjørestil – rett i hånden. Med tilleggsutstyret Media-System får du informasjon om energistatus, tilgang til navigasjon og underholdningssystem gjennom et lekkert berøringspanel.

Rekk alt - nå alt

I smart EQ fortwo cabriolet er det du som er sjefen. Vil du ha ekstra rekkevidde, kan du med et tastetrykk bytte til eco-modus. Det aktiverer en rekke energibesparende funksjoner, som maksimal energigjenvinning, redusert toppfart og flatere akselerasjonskurve. For norske forhold er vinterpakke en god deal. Da får du blant annet forbedret isolasjon, som igjen gir deg lengre rekkevidde. Klimaet inni bilen kan du enkelt regulere med smarttelefonen din mens den står til lading. Slik kan du legge opp til en behagelig og varm kjøretur – uten at det går utover rekkevidden.

Sikkerhet i fokus

smart EQ fortwo cabriolet er full av moderne sikkerhetssystemer som gjør den til et trygt og sikkert fremkomstmiddel. Bilen har blant annet aktiv bremseassistent og en sidevindassistent som gjør at bilen automatisk bremser på enkelthjul slik at du slipper å styre mot vinden.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.