Hopp til hovedinnhold

Opplever du vond lukt i bilen eller dårlig effekt fra klimaanlegget?

Klimaanlegget renser luften før den kommer inn i bilen din. Over tid vil bakterier og urenheter bygge seg opp, noe som kan føre til en ubehagelig lukt. En klimarens vil gi deg ren og god luft i bilen din. Hvis du derimot opplever at det er for varmt eller kaldt i bilen kan det være behov for en klimaservice.

Bestill time på verksted

Enten du ønsker service, EU-kontroll, en reparasjon, trenger å skifte dekk, reparere bilglass eller noe annet, bestiller du enkelt time til din bil online her!

Illustrasjon av bil med kalender på seg

Vond lukt i bilen

Milde vintere og våte sommere gjør at aircondition-anlegget i bilen din utsettes for mye fuktighet. Bakterier trives som kjent godt i fuktige omgivelser, og i løpet av sesongene vil det kunne oppstå bakteriedannelser i klimaanlegget på bilen din.

Hvis du opplever vond lukt fra aircondition-anlegget i bilen din, er det på tide å gjennomføre en klimarens.

I tillegg til å fjerne ubehagelig lukt, vil en klimarens også redusere risikoen for allergiske plager.

Hva gjør vi under en klimarens?

En klimarens innebærer at vi renser klimaanlegget ditt slik av vond lukt og bakterier i klimaanlegget fjernes. Vi anbefaler at pollenfilteret skiftes samtidig. Delepris for dette kommer som et tillegg.

Redusert effekt fra aircondition?

Opplever du at klimaanlegget ikke fungerer optimalt, kan det være nødvendig med en klimaservice (AC service).

Klimaanlegg i bilen din mister normalt en mengde gass per år. Dette reduserer effekten og øker sannsynligheten for skade på anlegget.

Hva gjør vi under en klimaservice

Under en klimaservice vil vi kontrollere klimaanlegget ditt for lekkasje og om det fungerer som det skal. I tillegg vil vi etterfylle nødvendig gass. De fleste bilmodeller etter 2018 har krav om en gass av kvalitet R1234YF. Dette produktet medfører et tillegg i pris på 500kr.

Slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Lever bilen

Lever bilen hos en av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre verksteder bruker vi AutoKey, slik at du kan levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben.